X

ATENȚIE! Vodafone România își schimbă toate antenele din 4G în 5G, în parteneriat cu Ericsson

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vodafone România creează noi oportunităţi de modernizare a infrastructurii sale actuale şi de extindere a reţelei 5G, prin desemnarea Ericsson (NASDAQ: ERIC) ca partener-cheie 5G RAN (Radio Access Network). Ca parte a acordului pe şase ani, Vodafone România va folosi, de asemenea, tehnologia RAN a Ericsson pentru a-şi îmbunătăţi reţeaua mobilă existentă, ceea ce înseamnă că utilizatorii Vodafone România vor beneficia de conexiuni la Internet mai rapide, latenţă scăzută şi de o securitate şi fiabilitate sporite ale reţelei, potrivit sursei.

Parteneriatul este inclus în planul multianual de investiţii al Vodafone România pentru modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii de reţea şi se înscrie în misiunea companiei de a contribui la dezvoltarea societăţii digitale, precizează compania

Nicolae Vîlceanu, Chief Network Officer, Vodafone România, declară, potrivit comunicatului: “În perspectiva unei societăţi digitale, construirea unei reţele pregătite pentru viitor, sigure şi eficiente din punct de vedere energetic este crucială. Parteneriatul cu Ericsson ne oferă bazele tehnologice în demersul nostru de a dezvolta reţele 5G autonome, cu un impact extraordinar pentru clienţii rezidenţiali, companii şi autorităţi, în ceea ce priveşte viteza şi latenţa scăzută ale reţelei, multitudinea şi varietatea scenariilor de utilizare. De asemenea, ne ajută să îmbunătăţim infrastructura reţelei radio de acces (RAN) existentă pentru a oferi servicii rapide şi fiabile clienţilor în tranziţia către reţele 5G autonome şi să ne valorificăm potenţialul de furnizor de servicii inovatoare pentru societatea digitală şi durabilă pe care ne-o dorim cu toţii. Investiţia face parte din promisiunea noastră pentru România şi pentru români: să creăm un nou standard de conectare şi să investim în potenţialul nelimitat al românilor şi al comunităţilor locale.”

Dragoş Mircea Rebegea, Country Manager, Ericsson România, declară, conform sursei menţionate: “Ericsson este furnizor de top pentru dezvoltarea de reţele 5G performante şi eficiente din punct de vedere energetic şi faptul că am fost selectaţi ca partener cheie în acest proiect marchează o nouă eră în colaborarea dintre Ericsson şi Vodafone România. Construim o reţea a viitorului care nu numai că va oferi clienţilor Vodafone România conectivitate superioară, ci şi o platformă de inovare care permite transformarea industriilor şi deschide calea către o societate digitală mai conectată.”

Produsele şi soluţiile 5G RAN din portofoliul de sisteme radio Ericsson, inclusiv sistemele de antene Ericsson, vor asigura o tranziţie rapidă şi uşoară către 5G, care va accelera transformarea digitală a societăţii româneşti, potrivit sursei citate.

Portofoliul Ericsson 5G RAN include, de asemenea, tehnologia Massive MIMO, care permite furnizorilor de servicii de comunicaţii să valorifice spectrul 5G din benzile medii de frecvenţă. Cea mai recentă generaţie de echipamente radio şi de procesare Ericsson (RAN Compute) va îmbunătăţi, de asemenea, consumul actual de energie al reţelei Vodafone România, venind cu o abordare unică în privinţa optimizării energetice, transmite compania.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ce super! In sfarsit or sa poata bezmeticii sa vada poze cu pisici la viteze nemaivazute si chiar… sa downloadeze filme in 3-4 secunde!! Glumesc bineinteles. Adevaratul scop este “internet of things”, adica supravegherea in masa, si “internet of bodies” adica predecesorul pecetei 666. Asta e directia!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button