X

Reprezentanții LGBT solicită tratament preferențial pentru persoanele transgender care vor vota. BEC a transmis un îndrumar pe această temă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La solicitarea reprezentanților LGBT, Biroul Electoral Central (BEC) a transmis către toate birourile electorale din țară un „Îndrumar” privind intercțiunea cu persoanele transgender în secția de votare.

Este vorba despre un ghid elaborat de Accept, asociația care reprezintă drepturile persoanelor LGBT din România.

Potrivit documentului consultat de noi, „Îndrumarul” este destinat tuturor persoanelor și entităților implicate în procesul electoral, astfel încât toate „părțile să fie informate asupra modului în care să interacționeze cu persoanele transgender în momentul în care se prezintă la secția de votare”.

„În multe cazuri, în ce privește persoanele transgender, datele ce se regăsesc în actele de identitate nu corespund sau nu corespund în totalitate cu înfățișarea persoanei. Astfel, pot exista situații în care prenumele și mențiunile privind sexul să difere de modul în care persoana se prezintă lumii, ca bărbat sau femeie. De asemenea, pot exista diferențe și în ce privește fotografia din cartea de identitate”, se menționează în îndrumar.

În „Îndrumar” se subliniază că persoanele implicate în procesul electoral au responsabilitatea de a contribui la exercitarea dreptului de vot de către persoanele transgender.

„Vă rugăm să tratați cu tact aspectele ce țin de persoana în cauză, pentru a-I proteja dreptul la viața privată, pentru a evita situațiile inconfortabile sau alte comportamente care ar putea instiga la ură și/sau la săvârșirea unor infracțiuni motivate de aceasta, precum hărțuirea, agresiunile fizice și/sau verbale”, se mai precizează în document.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Ar trebui ca la aceste alegeri, românii să voteze separat de țigani și de evreii cu nume false românești, ca să vedem și noi exact pe cine votează acești alogeni. Eu cred ca țiganii și evreii cu identitate falsă și cu nume false românești sunt cei care votează psd ul creat de țiganul torționar Iliescu pentru toate facilitățile și protecția prin lege oferită acestor 2 categorii de alogeni fără țară. De asemenea, am dori ca mizeria numită SRI, care a mâncat banii românilor degeaba de 34 de ani, să ne spună exact câți evrei au intrat în țară după 1989, căti au primit cetățenie română, câți și – au schimbat numele și câți țigani nomazi sunt la ora actuală în România.

  2. Iar în ce ii privește pe acești psihopați care se autointitulează transgender și toată gașca lgbtq, aceștia trebuie să meargă mai întâi la biserică, să fie exorcizati și după ce ies toți dracii și toți demonii din ei pot veni și la vot în calitate de femei sau bărbați pocăiți de păcatele lor.

  3. Psihopatii si fatalaii astia nu ar trebui lasati sa voteze, decat intr-o singura situatie: pt internarea lor la Ospiciu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button