X

SRI – „Deserviciul Român de Malformații” ar trebui redus cu 90% din personal

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ziaristul şi scriitorul Cornel Ivanciuc a publicat pe pagina sa de Facebook un text dur la adresa SRI, în contextul anchetării generalilor (r) Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă de către DNA. Ivanciuc numeşte SRI „Deserviciul Român de Malformații” şi e de părere că Serviciul ar trebui redus cu 90% din personal.

„Riscurile de securitate generate de SRI au frânat evoluțiile fireşti ale statului român. Cei doi generali scelerați, Coldea şi Dumbravă care au ajuns milionari în euro extorcând oameni de afaceri cu probleme penale, pe care îi şantajează cu informații achiziționate, stocate şi subtilizate de pe vremea când conduceau SRI, confirmă tot ce se bănuia până acum despre autoritatea națională de informații interne.

SRI este o adunătură de gangsteri în jurul cărora fac scut uman mii de ofițeri patrioți, care amenință şi timorează mediul de afaceri şi aparatul judecătoresc, storcând profituri imense şi obținând sentințe judecătoreşti favorabile celor cu probleme penale.

SRI a debutat cu afacerea Țigareta I în care capii autorității de informații în frunte cu Virgil Măgureanu au acordat protecție contrabandiştilor de țigări arabi, Zaher Iskandarani, Jamal El Atm, frații Mike şi Elie Nassar şi Omar Hayssam, afacere reprezentând 2% din PIB, din care Măgureanu şi acoliții lui s-au procopsit cu milioane de dolari.

Cea mai mare aberație legată de SRI este aparatul lui abnorm, total pe dos în profilul de intelligence. Mult nu înseamnă bun şi stufos nu e totuna cu performant. SRI nu trebuie decimat ci redus cu 90% din personal. Restul de 10% ar trebui să dea examen în fața unei comisii de experți în probleme de securitate din state NATO, pentru a fi reangajați.

Băsescu nu s-a atins de SRI pentru că era şantajat. Iohannis caută cu disperare un job la vârful structurilor euro-atlantice, pentru a-şi reporta imunitatea, pentru că este şantajat. Următoarea creatură care va conduce România va fi ambalată de SRI în asemenea fel, încât să fie o persoană şantajabilă, la cheremul gangsterilor rămaşi în pântecele autorității de informații interne”, a scris Ivanciuc.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button