X

Datoria României o va depăși pe cea a Poloniei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Economistul Bogdan Glavăn a prezentat un grafic conform căruia, în vreme ce aproape toate țările din Europa își stabilizează datoria publică, România o crește.

„Nivelul de 50% din PIB despre care se vorbește atât de mult este, cum să vă zic, istorie.

Datoria României o va depăși pe cea a Poloniei, care are scuza că bagă enorm de mulți bani în armament + vine din istorie cu o datorie mai mare.

România se aseamănă doar cu Slovacia, un alt looser al Europei”, a scris economistul pe pagina de Facebook.

Ce va urma?

„Oameni buni, atenție la încă o chestie: când ăștia vor crește zdravăn impozitele (presupunând că rămân la putere) vor pretexta că bogații merită să plătească. Dar fix sulea dintre bogați va plăti, doar ultimii proști dintre bogați vor plăti, fiindcă bogații zdraveni la minte deja și-au luat case în străinătate, și-au mutat afacerile în străinătate; bogații anului 2025 nu mai sunt bogații din anul 2000. Așa că creșterea taxelor va fi o țeapă istorică… pentru cine? Pentru românii simpli care au rămas în țară.

Mergeți la vot anul ăsta, ca să nu fiți nevoiți să votați „cu picioarele” de la anul încolo”, a indemnat Bogdan Glavăn,

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE