X

Conferință „Sfinții eroi anti-comuniști”, vineri, la Casa Armatei din Brașov

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ASCOR Brașov organizează, vineri, 24 mai, o conferință eveniment, dedicată sfinților din temnițele comuniste din România.

„Dar noi trăim și ducem în sufletele noastre mirul de pe frunțile celor care au murit. Inimile lor bat în inimile noastre și visurile lor de biruință sunt visurile noastre pentru ziua de mâine. (Pr. Dimitrie Bejan, Amintiri din captivitate)

La împlinirea celor 30 de ani de activitate neîntreruptă a filialei noastre, avem bucuria de a vă anunța prima conferință dedicată sfinților din temnițele comuniste organizată de ASCOR Brașov!

Vineri, 24 mai, ne vom întâlni la Casa Armatei ,începând cu orele 18:30, pentru a cunoaște mai bine lupta eroilor anticomuniști ai neamului românesc.

Îi vom avea în mijlocul nostru pe Protos. Amfilohie Brânză, pe Stavrofora Justina Bujor, stareța mănăstirii Paltin din satul Petru Vodă, doamna Maria Trifan, dar și pe studentul Gabriel – Andrei Timofte, care ne vor pune la inimă un cuvânt de folos și vor răspunde întrebărilor noastre pe această temă.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Vă așteptăm cu drag!”, a anunțat, pe Facebook, ASCOR Brașov.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE