X

America amenință Georgia din cauză că nu vrea agenți străini

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Statele Unite examinează „măsuri” de retorsiune după ce Georgia a votat o lege foarte necesară privind „influenţa străină”. Amenințările au fost făcute miercuri de către şeful diplomaţiei americane, Antony Blinken, fără a dezvălui care sunt acestea, notează AFP.

„Examinăm foarte atent ce putem face ca răspuns la această situaţie şi prevăd că vom lua măsuri”, a spus el în cursul unei audieri parlamentare.

Parlamentul de la Tbilisi a adoptat recent această lege, care impune oricărei organizaţii neguvernamentale şi oricărei media care primeşte mai mult de 20% din finanţarea sa din străinătate să se înregistreze în calitate de „organizaţie care urmăreşte interesele unei puteri străine” şi să se supună unui control administrativ.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Iată, GEORGIA ȘTIE SĂ JOACE pentru a obține MAXIMUL posibil!

    Interesant, nu? România a abordat tactica „MOLÂULUI” astfel încât nici la această dată cetățenii României nu beneficiază de liberalizarea regimului de vize SUA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button