X

Fără legi lgbt: Președintele AUR, George Simion, le cere lui Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu să promită că nu vor veni cu legi în România, prin care să fie acceptate căsătoriile între persoanele de același sex sau adopțiile pentru copii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În cadrul discursului meu de la Suceava, am lansat o provocare la adresa lui Nicolae Ciucă și a lui Marcel Ciolacu: să promită deschis tuturor românilor că niciodată nu vor propune legi, norme sau OUG-uri prin care să fie acceptate sau legiferate căsătoriile între persoanele de același sex în România.

Tot văd de la o vreme că atât PSD, cât și PNL încearcă cu disperare să se cațere pe valul naționalist, folosind fel și fel de sloganuri sau simboluri care te-ar face să crezi, dacă ai fi neinițiat, că ambele partide au virat puternic la dreapta. Nu este nimic mai mult decât un calcul cinic, atât Ciucă, cât și Ciolacu știind foarte bine că poporul român este unul mai conservator de fel.

Trebuie doar să ne uităm la activitatea europarlamentarilor PSD și PNL pentru a înțelege pentru cine se luptă aceștia cu adevărat la Bruxelles. Nu pentru voi, românii care i-au trimis acolo, ci pentru toate minoritățile sexuale, pentru toate rapoartele care interzic folosirea cuvintelor „mamă” și „tată”. Una zic în țară, alta votează în afară!

La fel de duplicitar s-au comportat și în timpul Referendumului pentru Familie. Știau că ar fi un act de sinucidere politică dacă s-ar fi împotrivit, pe față, acestui demers, așa că au preferat să îl susțină declarativ chiar și atunci când era clar că scopul lor principal era sabotarea referendumului. Lucru care le-a și reușit într-un final.

Eu unul m-am săturat până peste cap de duplicitatea asta, de felul ăsta de a face politică. Nimeni nu își asumă nimic, nimeni nu vrea să riște să calce pe bec și să supere o minoritate care a devenit, în ultimii ani, aproape de neatins în spațiul vestic. Ei bine, poate ar fi mai bine să vedem ce gândesc cu adevărat politicienii din România.

Nicolae, Marcele, ați auzit? Vă provoc public să vă asumați deschis poziția în privința căsătoriilor persoanelor de același sex! Vă provoc tot public să le explicați românilor de ce europarlamentarii PSD și PNL votează cot la cot toate bazaconiile puternic ideologizate de la Bruxelles care au ca scop coruperea copiilor noștri! Românii au dreptul să știe aceste lucruri, mai ales acum în prag de alegeri!
Nu mai merge pe furiș, așa cum v-ați tot obișnuit până acum. Au apus vremurile în care puteați să mințiți votanții români din țară, spunându-le că astfel de legi sunt luate peste capul vostru la Bruxelles. În anul 2024 cu toții știm cum votați cu adevărat, tembelilor!

Haideți băieți, curaj! Sau nu vă dau voie Klaus Werner Iohannis și Ursula von der Leyen să vă exprimați pozițiile adevărate? Românii merită să știe adevărul!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Da ! Acești politicieni nu trebuie sa promită că nu vor adopta legi prin care să accepte căsătoriile între persoane de același sex sau adoptii de copii, ci aceștia, în calitate de credincioși declarați creștini ortodocși și de cetățeni români au obligația de a respinge asemenea legi, pe care biserica ortodoxă română și poporul roman le resping. Dacă acceptă aceste legi ale globalistilor anticrestini înseamnă că sunt trădători, sunt în organizații oculte și trebuie sa fie obligați să își declare adevărata credință și apartenenta la aceste organizații oculte. Poporul român nu poate fi obligat de nimeni, de nici o conducere, de nici o organizație sau putere politică sa accepte legi împotriva convingerilor și credinței sale, iar dacă aceste organizații nu încetează cu aceste presiuni și abuzuri, Biserica Ortodoxă Română trebuie să le respingă și să declare credința ortodoxă, morala și valorile creștine în România sacre și intangibile.

  2. Veniti Fratilor la Marsul pentru Familia traditionala! Piata Victoriei, orele 11.00! Cu Dumnezeu inainte!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE