X

Director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor C0vid-19”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dr. Robert Redfield, fost director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, a declarat săptămâna trecută că mulți oficiali care au încercat să avertizeze publicul cu privire la potențialele probleme legate de vaccinurile Covid-19 au fost presați să tacă și că este timpul să se recunoască faptul că au existat efecte secundare „semnificative” care i-au îmbolnăvit pe oameni.

Dr. Redfield a făcut aceste declarații într-un interviu din 16 mai oferit lui Chris Cuomo de la NewsNation, în timpul căruia a deplâns pierderea încrederii populației în agențiile de sănătate publică din cauza lipsei de transparență în ceea ce privește vaccinurile, despre care a spus că i-au făcut pe unii oameni „foarte bolnavi”.

„Aceia dintre noi care au încercat să atragă atenția că ar putea exista efecte secundare semnificative ale vaccinurilor… am fost anulați, pentru că nimeni nu a vrut să vorbească despre posibilitatea să existe o problemă legată de vaccinuri, întrucât le era teamă că asta i-ar determina pe oamenii să nu se mai vaccineze”, a spus dr. Redfield, citat de Epoch Times.

În calitatea sa de șef al CDC, dr. Redfield a participat la Operațiunea „viteza luminii” lansată în timpul administrației Trump, un proiect constând în intensificarea dezvoltării vaccinului Covid-19 în timpul pandemiei, când se știau puține despre virus. În interviul pentru NewsNation, dr. Redfield a spus că, în ciuda „beneficiilor” lor, dezavantajele acestor vaccinuri trebuie să fie subiectul unor discuții deschise. „Am un număr de oameni care sunt foarte bolnavi și nu au avut niciodată Covid, dar sunt bolnavi din cauza vaccinului. Și trebuie pur și simplu să recunoaștem asta”, a subliniat el.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE