X

Om cheie din Conferința de Securitate de la Munchen și parlamentari germani propun ca România, Polonia și Slovacia să distrugă rachetele și dronele rusești care atacă Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Atacarea rachetelor rusești deasupra Ucrainei cu scopul de a le distruge de pe teritoriul Alianței Nord-Atlantice nu contrazice Carta ONU și dreptul internațional, a declarat Nico Lange, cercetător senior la Conferința de Securitate de la München, într-un interviu pentru Tagesschau.

„Conform articolului 51 al Cartei ONU, acest lucru ar fi absolut legal din punctul de vedere al dreptului internațional, este posibil”, susține el.

Lange a propus distrugerea rachetelor și dronelor rusești de pe teritoriul Poloniei, Slovaciei și României. Se presupune că această inițiativă va permite Forțelor Armate ucrainene să își mute sistemele de apărare aeriană din partea de vest a Ucrainei mai aproape de zona de contact pentru a proteja teritoriile din prima linie, de exemplu Harkov, a concluzionat el.

Săptămâna trecută, Frankfurter Allgemeine Zeitung a raportat că mai mulți parlamentari germani au susținut ideea de a folosi sisteme antiaeriene occidentale din țările NATO pentru a contracara rachetele rusești deasupra Ucrainei.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Dragi frati si surori, lucrez in Germania si acum ma aflu in tara. Germania este o tara terminata. LGBT, diversitate devianta si mancare de plastic. Eu cand ma intorc din Germania, imi iau din Romania mancare. Au doar mancare de proasta calitate, iar cea de buna calitate, importata in mare parte si din Romania, este la preturi exorbitante.

    Am cumparat o casuta batraneasca in tara si ma vor intoarce la anul. In Germania este atat de rau ca iti vine sa urli. Oamenii sunt prostiti rau de tot, la noi sunt genii. Sunt foarte fricosi. O tara de fricosi.

    ASTIA CER CA SA TRAGA ROMANIA CU RACHETELE CA EI SUNT IN CHILOTI TANGA. DACA MAINE AR TREBUI SA PLECE LA RAZBOI NU AU CU CINE. FRICOSI RAU DE TOT. TI SE FACE RUSINE DE RUSINEA LOR. TURCII TINERI FAC TOT CE VOR CU NEMTII. DACA LE CER SA STEA IN GENUNCHI, NEMTII SE ASEAZA IN GENUNCHI LA PROPRIU.
    NEMTII NU MAI AU NICI UN MINIM DE COLOANA VERTEBRALA.

    POLITICIENII ROMANI SA REFUZE IDEEA CU RACHETELE SI SA CEARA SOLDATI GERMANI PENTRU UCRAINA. DACA VIN 5 MARE MINUNE.
    POPONARII DE NEMTI LA CAT SUNT DE FRICOSI AR DEZERTA IN MASA.

    NU EXAGEREZ CAND ZIC, DACA ARMATA ROMANA AR FACE O MINI ARMATA TIGANEASCA SI AR INARMA-O S-O TRIMITA PESTE NEMTI, TIGANII AR OCUPA GERMANIA. NU MAI AU NICIUN PIC DE SANGE IN INSTALATII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button