X

Elicopterul in care se afla președintele Iranului s-a prăbușit. Alte surse vorbesc de o aterizare forțată

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un elicopter in care se afla președintele iranian Ibrahim Raisi s-a prăbușit în nord-vestul țării, relatează postul de televiziune de stat Press TV.

Elicopterul care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi a aterizat în forță în provincia Azerbaidjan de Est, în nord-vestul țării, a raportat AP, citând televiziunea iraniană.

Potrivit agenției Tasnim, în elicopter se afla și ministrul iranian de externe Hossein Amir Abdollahian.

„Potrivit rapoartelor, un elicopter care îl transporta pe președintele Raisi a avut un accident în nord-vestul Iranului”, se arată pe un canal Telegram.Se precizează că echipele de salvare încearcă acum să ajungă în zona în care s-a produs incidentul.

Duminică mai devreme, Raisi a ajuns în Azerbaidjan. Acolo, împreună cu președintele țării Ilham Aliyev, a participat la ceremonia de punere în funcțiune a complexului hidroelectric Khudaferin și deschiderea complexului hidroelectric Giz Galasy, construit pe râul Araz.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE