X

„Ceremonie” de arborare a steagului LGBT la Comisia Europeană. Ursula: Azi și în fiecare zi, sunt mândră să fiu alături de comunitatea LGBT

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comisia Europeană a arborat steagul LGBTQ în fața sediului său de la Bruxelles.

„Astăzi și în fiecare zi, suntem alături de comunitatea LGBTIQ+”, a transmis, pe Facebook, Comisia Europeană.

La rândul său, președintele CE, Ursula von der Leyen a lăsat un mesaj de susținere pentru LGBT:

„On #IDAHOT, ne reafirmăm angajamentul pentru o Europă unde fiecare este liber să iubească și să trăiască fără teamă. Unde poți fi tu însuți.Azi și în fiecare zi, sunt mândră să fiu alături de comunitatea LGBT”.De remarcat este că von der Leyen nu a scris nimic cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei, pe 15 mai. De asemenea, nu este vorba doar de simplul „steag curcubeu”, al LGBT, ci o combinație cu simbolurile transgenderilor și ale altor astfel de persoane.

Comisia Europeană a publicat și un video cu arborarea drapelului.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. ce scuza mai au cei care pun steagul abominatiei europene, alaturi de steagul Romaniei, pe Sfintele Biserici?

    sunt de acord cu ce sustin membrii sovietului suprem din belgia?
    daca sunt, sa lase dregatoriile si straiele preotesti si arhieresti altora demni de ele, iar ei sa se duca sa-si faca de cap linistiti in lojile, sinagogile si geamiile, pe care le frecventeaza cu atata drag.

  2. Pai dacă a dispărut inchiziția ! Eu aș da o lege ca să fie reînființata inchiziția și aș da pedeapsa cu arderea pe rug a vrăjitoarelor, satanistilor și homoxesuali lor ! Și ia sa vezi ce liniște ar fi după și ce le ar trece pofta curcubetilor să mai arboreze steaguri cu curcubeul !!!

  3. Dictatura koor ului ! Na-vă Europă a națiunilor, creștină !!!Ce-au făcut din Europa; din noi; blestemații lui Yez reel care și-au pus cortul pe malul Potomacului….!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE