X

Artistul non-binar care a câștigat concursul Eurovision spune că Elveția trebuie să legalizeze al treilea gen

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Faptul că ediția Eurovision din acest an s-a particularizat printr-un număr record de concurenți LGBTQ nu rămâne fără urmări.

Câștigătorul concursului- artistul non-binar care spune că nu este nici femeie, nici bărbat- imediat ce s-a întors acasă, în Elveția, a declarat că un al treilea gen trebuie să fie recunoscut.

„În mod clar sunt în favoarea introducerii celui de-al treilea gen”, a declarat Nemo pentru postul de radio SRF, adăugând că schimbarea trebuie să se producă cât de curând posibil, notează Agerpres.

Potrivit sursei citate,ministrul Justiţiei, Beat Jans, l-a invitat deja pe artist la o discuţie.

„Să ne întâlnim în viitorul apropiat şi să vorbim despre drepturile persoanelor queer”, i-a scris Jans lui Nemo.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. E deja binecunoscut faptul ca, Eurovision nu mai este de foarte multi ani un festival al muzicii, ci a devenit unul satanist ce promoveaza toate dracoveniile posibile si imposibile! In aceste conditii nu e de mirare ca au fost scosi din joben ca si castigatori ai concursului, fatalai ordinari ca Dana International, “femeia cu barba” din Austria sau acest pudel elvetian, ce se considera non-binar, adica un fel de hazna plina de dejectii sexo-marxiste!

  2. Dacă România va adopta genul 3, genul 14 ,
    Atunci eu am să mă declar Extraterestru
    Pt că nu sunt din lumea asta
    Dacă eram din lumea asta eram ca ei
    Așadar, Eu sunt de pe altă Planetă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button