X

USR militează pentru educația sexuală în școli! Ne îndoctrinează copiii cu propagandă LGBTQ

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astăzi, se pledează tot mai des pentru scoaterea orelor de religie din şcoala românească. Dacă educaţia homosexuală este tolerată şi încurajată, dar orele de religie deranjează, înseamnă că peste un interval de timp, relativ scurt, copiii noştri vor deveni, pe bună dreptate, proprii noştri călăi!

Nu e nimic surprinzător în insistența USR-REPER. Toate partidele care se consideră progresiste doresc să obțină controlul asupra educației copiilor și apoi să transforme educația în îndoctrinare. Nu trebuie să fii un geniu ca să observi că, indiferent de țară, electoratul lor se recrutează majoritar dintre oamenii tineri. Pe măsură ce câștigă experiență de viață aceștia migrează parțial spre alte partide și trebuie înlocuiți.

Din acest motiv este esențial să ai pârghii prin care să intervii în procesul de educație, să-i aduci pe copii aproape de temele politice pe care le promovezi ca partid, să-i convingi de justețea lor ca să le adopte. Tot din același motiv multe partide progresiste militează pentru scăderea vârstei la care se acordă dreptul de vot, veți vedea că ideea ajunge și la noi cât de curând.

Dar mai e un motiv: banii. Sunt o grămadă de ONG-iști pe care o lege a educației sexuale făcută și implementată de USR-REPER i-ar scoate din foame. Nu că s-ar duce ei să predea educație sexuală prin satele izolate ale României, unde ar fi cea mai mare nevoie de asta. Ci pentru că vor curge fonduri de la guvern, de la Uniunea Europeană, de la organizații similare din occident pentru a organiza cursuri, dezbateri, workshop-uri, pentru a edita ghiduri etc. Trebuie să mănânce și gura lor ceva și doar n-o să se ducă într-o fabrică să asambleze cablaje auto.

Prin prezenţa masivă a elevilor din România la programele de iniţiere în homosexualitate, prin prezentarea nefirescului drept firesc şi a perversităţii drept normalitate, Ministerul Educaţiei şi toate unităţile subordonate încalcă, în mod flagrant, Legea Educaţiei Naţionale care prevede,la Art. 7, că „în unităţile, în instituţiile de învăţământ şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale sunt interzise activităţile care încalcă normele de moralitate şi orice activităţi care pot pune în pericol sănătatea şi integritatea fizică sau psihică a copiilor şi a tinerilor, respectiv a personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic.”

Să nu ne amăgim. Intenţiile celor care susţin, din spate, desfăşurarea de forţe homosexuale pe teritoriul instituţiilor de învăţământ şi cultură din România sunt cât se poate de clare. Le exprimă, într-un interviu, chiar fondatoarea „Sexul vs. Barza”, Adriana Radu:

„Educaţiasexuală şi ce cuprinde ea ca teme (corp, body image, relaţii interpersonale, LGBTQ, sex, boli cu transmitere sexuală, contracepţie, noţiuni despre legi şi politici despre sex şi despre drepturile minorilor) nu sunt lucruri cunoscute. Numai după ce vom face educaţie sexuală îşi vor da seama publicul ţintă şi restul oamenilor ce este educaţia sexuală şi de ce este stringent nevoie de ea. (…) Oamenii trebuie întâi să realizeze ce-i educaţia sexuală şi apoi să-şi dea seama ce tip de informaţie le-a lipsit până acum şi cât de vitală e. Pasul următor ar fi ca noi să cerem, printr-un efort colectiv, adoptarea unei legi care să includă  educaţia sexuală ca materie obligatorie în şcolile din România, concluzionează Adriana Radu.

Educată, încă de pe băncile şcolii, în spiritul toleranţei şi acceptării homosexualităţii, ca orientare sexuală „normală”, generaţia de mâine va răspândi, la rândul său, propaganda homosexuală, luptând împotriva discriminării.

Copiii noştri vor privi cum cuplurile de homosexuali se îmbrăţişează şi se sărută în pieţele publice, iar asta li se va părea un lucru firesc. Afirmaţia că un copil are nevoie de o mamă şi de un tată va fi considerată incitare la ură. Acceptarea homosexualităţii va deveni datoria unui cetăţean model.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Jigodiile astea sataniste trebuie bătute cu funia udă și bătuți în cuie așa acum a fost chinuit Isus și atunci cred ca le va pieri pofta pentru pervertirea și demonizarea copiilor creștinilor ! Ar trebui să le batem și niște cuie în cap, că oricum sunt goale sau sunt pline cu demoni și draci care le- au întunecat și le – au luat mințile !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE