X

Drulă ca și prostovanul Geoană: zero șanse la președinție

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele USR, Cătălin Drulă, și Mircea Geoană și-ar dori să candideze la funcția supremă în stat, însă oamenii nu au nici o treabă cu Românii. Unul trăiește dintr-o sinecură de la NATO pe care susține că a obținut-o pe persoană fizică, iar celălalt nu rezonează nici cu măgarul bunicului. Drulă nu are trac la public, el nu e obișnuit să trăiască printre oamenii de rând fiind crescut în puf de familia sa ce s-a îmbogățit din averea Securității comuniste. La acest capitol nici Geoană nu stă prea bine. Are impresia că funcția îl face pe om, însă el e doar un fiu de general comunist ce a trăit toată viața pe spatele poporului român în case de protocol și salariu de la stat.

Cătălin Drulă: Un Tehnocrat în Labirintul Politic

Cătălin Drulă, descris adesea ca un tehnocrat cu viziuni moderne, pare să se rătăcească în labirintul politicii românești. Ca ministru al Transporturilor a rămăs cunoscut doar pentru porecla, ”omul cu ranga”, după ce a demolat personal chioșcurile de la metrou, însă stilul său direct și adesea rigid nu rezonează cu alegătorii. Drulă are tendința de a transforma dialogul politic într-un monolog tehnic, pierzând astfel contactul cu baza electorală. La evenimentul de Ziua Europei din Timișoara sala a fost pe jumătate goală. Dacă acest Drulă nu își poate mobiliza nici măcar oamenii din partid la evenimentele de campanie ce pretenții să mai ai la prezidențiale. În sondaje Drulă e undeva pe lângă Klaus Iohannis, adică sub nivelul mării.

Mircea Geoană: Diplomatul care nu a diplomat

Mircea Geoană, fostul ministru de externe și actual adjunct al secretarului general NATO, este un personaj cu o carieră diplomatică notabilă, dar cu puține realizări pe scena politică internă. Prins între ambițiile sale internaționale și neîncrederea electoratului românesc, Geoană este văzut ca un „prostovan” pe scena politică locală, un termen peiorativ folosit de Ion Iliescu pentru a sublinia lipsa sa de conexiune cu realitățile și nevoile alegătorilor din România.

Mircea Geoană are multe lucruri de lămurit în această campanie prezidențială. În primul rând să ne spună cum a ajuns secretar general adjunct la NATO, pe persoană fizică nu ajunge nimeni adjunct la NATO și când a avut loc întâlnirea cu Vladimir Putin, pentru că oficial nu a existat o astfel de întâlnire. Poate l-a vizitat pe Putin în miez de noapte ca pe Vîntu și noi nu știm.

Cu o campanie ce se anunță a fi mai degrabă o formalitate, Drulă și Geoană sunt percepuți ca având șanse minime în fața unor candidați mai carismatici, precum George Simion, și mai înrădăcinați în peisajul politic românesc. Este posibil ca această cursă să devină mai degrabă un exercițiu de imagine pentru amândoi, decât o luptă reală pentru cel mai înalt oficiu în stat.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Da! Deci, dacă ar fi după cei 2 papagali masoni, Bulă și Drula (nume predestinat de bandit), românii nu ar mai avea nici măcar napolitane și covrigi. In ceea ce privește politica, nord atlanticul vrea să ne bage pe gât agenda 2030, iar celalalt progresist ultrasatanist ne atacă copii cu revoluția sexuală și se va face transexual, pentru a ne arăta aceste mărețe timpuri care ne așteaptă, dacă românii vor lua țeapă și îl vor vota ca președinte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button