X

800 de foști parlamentari primesc pensie specială. Oamenii de rând nu pot cuprinde cu mintea sumele care le intră impostorilor în conturi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În timp ce mulți pensionari spun că pensia nu le ajunge nici pentru mâncare, peste 800 de foști parlamentari sunt speciali. Numărul lor va crește, chiar dacă indemnizația a fost eliminată de CCR.

Mai exact, în prezent sunt plătite pensii speciale între 2.000 și poate chiar să depășească suma de 12.000 de lei.

Mai mult decât atât, la Secretariatul Camerei Deputaților și-au depus dosarul pentru pensie specială nu mai puțin de 17 persoane, asta după ce pe 12 decembrie 2023 a fost publicată în Monitorul Oficial decizia 678, în care a fost explicat de ce eliminarea acestor venituri e posibilă doar pentru viitor.

Astfel, pensiile în vigoare până la aprobarea legii de eliminare acestora rămân în plată, iar beneficiarii și parlamentarii cu cel puțin un mandat terminat înainte de 1 iulie anul trecut își vor putea cere dreptul în continuare cu condiția să aibă vârsta necesară de pensionare.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Problema cea mai mare nu este că acești trădători primesc niște venituri necuvenite, ci faptul că au adoptat legi împotriva economiei românești, împotriva românilor, în perioada în care și au exercitat mandatele de parlamentari și de senatori, de demnitari ai statului român, pe care l – au trădat, l-au reprezentat în mod josnic și nedemn ! Deci, trădarea intereselor României, este cea mai gravă infracțiune comisă de acești ticăloși, apoi urmează subminarea economiei naționale prin punerea economiei românești în slujba unor puteri străine, constituirea de grup infracțional organizat prin masonerie în parlament și în instituțiile statului, împreună cu serviciile secrete așa zise românesti și străine pentru sabotarea statului și poporului român, însușirea de foloase necuvenite, abuz în serviciu, corupție și falimentarea statului și economiei românești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE