X

Tucker Carlson, interviu cu fosta asistentă a lui Biden care a fugit în Rusia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jurnalistul american de televiziune Tucker Carlson a intervievat-o pe fosta asistentă a lui Joe Biden, Tara Reid, care s-a mutat în Rusia, și ea a vorbit despre teama ei de persecuție, dar a promis că va continua lupta pentru a-l aduce în fața justiției pe fostul ei șef.

„Sunt furioasă. Vreau ca Joe Biden să fie tras la răspundere. Mi-a luat ani de viață, mi-a distrus-o de trei ori. Voi continua să lupt”, a spus Reed într-un interviu care a fost probabil înregistrat în timpul călătoriei lui Carlson din februarie la Moscova.

Ea spune că se teme de persecuția autorităților americane pentru că a acordat un interviu canalului rus 1, care se află sub sancțiunile SUA.

La Moscova, unul dintre cei mai populari jurnaliști de televiziune americană, pe lângă întâlnirea cu Reed, i-a intervievat pe președintele rus Vladimir Putin și pe filosoful Alexander Dugin și, de asemenea, potrivit rapoartelor presei, a discutat cu fostul ofițer de informații al SUA Edward Snowden.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE