X

10 mai, zi de întreită sărbătoare: În era globalizării dizolvante, este esențial să ne reafirmăm independența, unitatea și identitatea națională

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În era globalizării dizolvante, este esențial să ne reafirmăm independența, unitatea și identitatea națională, a transmis, vineri, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Mesajul a fost transmis de 10 mai, o zi care marchează mai multe sărbători: Ziua Independenței Naționale, Ziua Regalității și Ziua Românității Balcanice.

„Astăzi, 10 mai, avem o întreită sărbătoare!

Ziua Independenței Naționale – o celebrare a curajului și sacrificiului înaintașilor noștri din 1877.

Ziua Regalității Române – un omagiu adus valorilor și tradițiilor noastre, întărite în Regatul României din 1881.

Ziua Românității Balcanice – recunoașterea oficială a românilor din Peninsula Balcanică, ca națiune distinctă, în 1905.

În era globalizării dizolvante, este esențial să ne reafirmăm independența, unitatea și identitatea națională!

La mulți ani, România! La mulți ani, fraților români din Balcani!”, a transmis, vineri, pe Facebook, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE