X

VINE plandemia de gripă aviară cu transmitere la om, pentru a pune în aplicare tratatul OMS

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autoritatea Europeană pentru Siguranță Alimentară (EFSA) a avertizat asupra gripei aviare cu transmitere la om pe baza unui virus mutant căruia sistemul imunitar uman nu ar putea face față și boala ar omorî sute de milioane de oameni doar intr-un prim val.

Într-un document de 24 de pagini, EFSA pornește de la transmiterea gripei aviare la anumite specii de mamifere, referindu-se la cazurile de infectări de la nurci, și extrapolează cu atâta larghețe, încât ajunge la animalele de companie, în special pisici, și la porci, aducând argumente subțiri despre o posibilă mutație a virusului.

“Acești viruși continuă să evolueze la nivel global și, odată cu migrarea păsărilor sălbatice, ar putea fi selectate noi tulpini purtătoare de potențiale mutații care să se transmită la mamifere. Apariția virusului gripei aviare capabil să infecteze mamiferele, inclusiv oamenii, poate fi facilitată de diverși vectori. Unii vectori intrinseci sunt legați de caracterul virusului sau de susceptibilitatea gazdei, iar alții, extrinseci, legați de creșterea expunerii mamiferelor și oamenilor la virus, stimulând astfel mutația și adaptarea la mamifere. Factorii extrinseci includ ecologia speciilor gazdă, cum ar fi includerea faunei sălbatice, activități umane, precum practicile agricole și utilizarea resurselor naturale, factorii climatici și de mediu”, se arată în documentul EFSA.

În termeni generali și la nivel global, nu numai legat de pandemiile de gripă, factorii recunoscuți ca având un rol major în apariția noilor agenți patogeni sunt creșterea cererii umane pentru proteine ​​animale, intensificarea agriculturii și a creșterii animalelor, creșterea utilizării, comerțului și exploatării faunei sălbatice, utilizarea nesustenabilă a resurselor naturale accelerată de urbanizare, defrișări, schimbarea utilizării terenurilor și industriile extractive, creșterea călătoriilor și transportului, modificări ale aprovizionării cu alimente și schimbările climatic, susține EFSA.

Potrivit autorității europene, presiunea de selecție asupra evoluției virusului gripei aviare crește cu diferite specii de păsări de curte, animale de blană sau păsări de curte și porci, care ar putea crește și mai mult riscul. “Probabilitatea unei evoluții continue a virusului ca urmare a răspândirii între ferme crește odată cu densitatea fermelor regionale, mai ales cele cu biosecuritate scăzută. Animalele de companie susceptibile, cum ar fi pisicile care trăiesc în gospodării cu acces în aer liber, pot avea șansa de a fi expuse păsărilor infectate moarte. Prin urmare, ele reprezintă un posibil vehicul de transmitere, în special dacă trăiesc în zone cu densitate mare de păsări sau păsări sălbatice”, se mai precizează în documentul EFSA.

Persoanele expuse la animale infectate trebuie monitorizate (activ sau pasiv) timp de 10-14 zile de la ultima expunere, cu testare și autoizolare (carantină) inițiate imediat în cazul în care aceștia dezvoltă simptome (respiratorii, gastrointestinale). Testarea ar trebui să includă gripa sezonieră. Totodată, consideră EFSA, persoanelor care sunt expuse la animale infectate cu gripă aviară li se poate oferi imunizare împotriva gripei sezoniere pentru a minimiza riscul. Recomandările specifice de vaccinare sunt responsabilitatea a autorităților naționale.

“Ar putea fi luată în considerare imunizarea împotriva H5 a persoanelor care sunt expuse profesional la animalele infectate cu AIV pentru protecția personală și pentru a minimiza potențial riscul de îmbolnăvire la om, reasortarea virusului și apariția mutațiilor adaptate la om”, recomandă EFSA.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Corect! Totul este programatic la satanele din Oculta, intr-o succesiune de etape bine definite In acest caz: se anunta public viitoarea Plandemie(fara sa se mai teama de consecinte ca-n anii ’50-80), se semneaza de catre slugoii antinationali din fruntea Coloniilor Ocultei un tratat impovarator prin care renuntza definitiv la orice urma de suveranitate, se arunca carcalacul modificat pt sclavi peste tot in Lume care sa bage moartea printre acestia, intra in scena procedurile criminal-demonice ale OMS(lockdown-uri distrugatoare cu ajutorul Politiei si al Armatei, omorarea sclavilor in spitale, iar pt cei care au scapat din Iadul de-acolo, uciderea in masa prin obligativitatea injectarii cu seruri mortale produse din timp), iar pt Coloniile care au semnat, dar nu mai doresc sa aplice masurile criminal-dictatoriale ale OMS sau pt cele care si-au rasturnat de la putere bestiile, niste repercusiuni cumplite prin clauzele secrete din tratat! Adica, sclavii nu vor mai detine nimic, nici macar dreptul de a dispune cum doresc de trupul lor si nici macar propria viata, dar cu toate astea, vor fi fericiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button