X

Spitalul Pantelimon: 20 de persoane au murit pentru că li s-ar fi administrat incorect un medicament

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a comentat joi seara situația de la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală, unde 20 de pacienți au murit în patru zile la secția ATI, după ce le-ar fi fost administrat incorect un medicament.  Rafila a precizat că în acest moment e vorba de o sesizare și că pe linie medicală se va efectua o amplă anchetă.

„A apărut un articol de presă care menționa că a existat o reclamație prin care s-a adus în atenția publică morți suspecte. În secția ATI, 20 de persoane au murit, am văzut și documentul care a fost înaintat directorului de îngrijire (…) Într-adevăr e un număr mare chiar și pentru o secție ATI”, a comentat Rafila subliniind că a trimis Corpul de Control al Ministerului Sănătății să ancheteze cazul.

De asemenea, Rafila a precizat că a cerut și Colegiului Medicilor să intervină, fiind vorba despre o decizie medicală în acest caz.

„Un profesor reputat va sosi împreună cu reprezentanții Ministerului Sănătății, iar la ancheta medicală vor lua parte și reprezentanți din alte secții medicale, pentru a evalua întreaga situație. Până în prezent nu putem avea alte comentarii, pentru că discutăm de o decizie medicală, iar decizia le-a aparținut medicilor. Nici nu avem numele celor care au făcut sesizarea”, a spus Rafila, adăugând că a înțeles că acest caz a fost adus și în atenția organelor penale.

„Cu atât mai bine dacă acest caz a fost adus și în atenția organelor penale. În ce ne privește, noi ne vom ocupa să facem ancheta pe linie medicală”, a spus ministrul.

Reamintim că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au deschis o anchetă penală după o plângere venită pe emailul instituției, în care erau reclamate morți suspecte ale unor pacienți la Terapie Intensivă, în cadrul Spitalului Sfântul Pantelimon din Capitală, potrivit unor surse judiciare.

În reclamație erau informații referitoare la presupusa reducere a dozei de noradrenalină în cazul unor pacienți, ceea ce ar fi putut provoca decesul a 20 de oameni în ultimele zile, conform acelorași surse. Persoana care a formulat denunțul, cadru medical de la Spitalul Pantelimon, a și fost audiată de către procurori.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Aaa, doar atât ??? Doar 20 ??? Puțin !! Foarte puțin !! Aloo, hoții de organe, ucigașii de copii ??? Ce se întâmplă ??? Pai cum, ati ajuns de la pandemie planetara, de la miliarde de eutanasiați prin injecția letala, la doar 20 de pacienți decedați prin îngrijiri suicidale ??? Puțin! Foarte puțin !!! Se supăra elita planetara și va sparge fața, va lasă fără jobul de căcat,, fără pâinea plina de sânge pe care o mâncați, putorilor ordinare !!

  2. Se pare ca “eroii in halate albe”, continua Genocidul asupra romanilor, inceput odata cu Plandemia Covid! Daca nu vom vedea in acest caz, arestari si condamnari dure, inseamna ca si statul asta securist-mafiot-masonic este partas la Genocid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button