X

Argumentele trântorului pentru candidatura la NATO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Experiența și înțelegerea aprofundată a specificului acestei regiuni sunt argumentele intrării în competiție pentru funcția de Secretar General al NATO, spune președintele Klaus Iohannis, care afirmă că țările din Flancul Estic al NATO sunt în prima linie aliată de descurajare și apărare. 

„Țările din Flancul Estic al NATO sunt, în aceste vremuri, în prima linie aliată de descurajare și apărare pentru menținerea securității euroatlantice în fața posturii agresive a Rusiei. Este, de aceea, o aspirație legitimă pentru o reprezentare mai semnificativă în structurile de conducere ale NATO a unei întregi regiuni care, de-a lungul istoriei, s-a confruntat permanent cu pericolul rusesc”, spune Klaus Iohannis la evenimentul „România-NATO, 20 de ani”.

România a primit recunoașterea tuturor aliaților

El afirmă că România a primit recunoașterea tuturor aliaților pentru performanțele și profesionalismul militarilor noștri și și-a consolidat statutul de partener de încredere în interiorul NATO.

„Acestea au și fost, de altfel, argumentele intrării mele în competiție pentru funcția de Secretar General al NATO, având convingerea că experiența și înțelegerea aprofundată a specificului acestei regiuni complicate reprezintă atuuri semnificative pentru deciziile viitoare pe care Alianța va trebui să le ia astfel încât să asigure securitatea euroatlantică”, încheie Iohannis.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. România s – a confruntat permanent cu pericolul rusesc ???? Atunci ce sa mai spunem de turci, de austrieci, de unguri, de evrei ?? Din toate aceste tari și popoare, rușii au făcut cel mai puțin rău României, dacă este sa judecam după acest aspect. Atunci, de ce România are o politica de cooperare cu aceste tari, iar cu Rusia are relații de ostilitate ??? Aici nu e vorba de interesele României, ci de interesele altor tari și altor cercuri, este clar. De ce a fost băgată în NATO o tara care avea armată proprie și industrie de armament și era capabila sa se apere singura de orice inamic ??? Tocmai pentru ca să distrugă aceasta armata și industrie și România sa fie devalizata și jefuita în liniște de partenerii și prietenii evrei, americani și occidentul democrat. Iar acum, după ce a fost jefuita și devalizata de acești mari prieteni și parteneri, vine tontul asta sa ne spună ca trebuie sa ne apere NATO de ruși, ca vrea el sa fie șeful NATO sa apere România și Europa de Rusia. Zău ??? Ia, spune mai bine pe al cui stat de plata figurezi tu, mai mincinosule ??? Pe al clanului Rotchild, cumva ??? Și ale cui ordine le execuți, împreună cu toată gasca globalista de la Bruxelles, NATO și Washington ??? Sunt ale bancherilor de pe Wall Street, City of London și ale celor de la Davos ???

  2. Desi intial, am crezut ca joaca doar rolul de “iepure” in confruntarea cu globalistul antinational si pedofilul dovedit Rutte, Plavanul trantor are si el sansele lui, care se pot dovedi reale, daca reuseste sa bage Romania de bunavoie in razboiul din Ucraina, fara garantii de securitate ale NATO! Daca tinem cont de ce slugoi ordinari are in jurul sau, pe limaxul Ciuca, pe Bulibasa Ciolacu si pe hotii, cretinii si impostorii din Coalitia dezastrului national, PSD-PNL, misiunea pe care i-au trasat-o papusarii oculti, Plavanului, nu mai pare deloc grea, astfel ca trantorul ar putea deveni de iure seful NATO, nu insa si de facto, pt e greu de crezut ca cineva normal la cap i-ar da niste atributii si responsabilitati, unei nulitati ca Iohannis!

  3. E si asta o treaba: sa agresezi si sa zici ca de fapt tu esti cel agresat. Intotdeauna au mintit astia prin expunerea pe dos a situatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button