X

Ursula von der Leyen e pe făraș!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ursula von der Leyen, șefa Comisiei Europene și candidata pentru un nou mandat, se confruntă cu o serie de probleme de imagine, însă mult mai periculoase pentru aceasta sunt jocurile de culise duse pentru a o scoate din cărțile puterii europene.

Un prim semnal este cel referitor la calendarul de desemnare a persoanei care va conduce Comisia Europeană. „Ursula von der Leyen se clatină. Ea dorea să fie un calendar pentru desemnare imediată. Mai precis, la reuniunea din iulie a plenarei (n.r. – Parlamentului European) să fie votată odată cu președinția Parlamentului European. Acum e mutată data spre toamnă”, susțin surse politice din Parlamentul European.

Marile semne de întrebare în ceea ce privește viitorul Ursulei von der Leyen sunt poziționările ambigue ale Italiei și Franței. Prim-ministra Italiei, Giorgia Meloni, dar și Emmanuel Macron, președinte al Franței care în 2019 a fost un mare susținător al Ursulei von der Leyen, sunt reticenți față de susținerea pentru un nou mandat la șefia CE a fostului ministru al apărării din Germania.

Franța va profita de faptul că e unul din statele fondatoare ale UE pentru a avea un cuvânt important de spus privind viitorul Uniunii. Iar dacă sunt doi lideri importanți anti-Ursula von der Leyen, adică Macron și Meloni, sunt șanse să fie o opoziție și din partea lui Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, în perspectiva găsirii unei variante de compromis.

Nici în propria familie politică, a popularilor, von der Leyen nu stârnește entuziasm. La Congresul PPE de la București, de la începutul lunii martie, șefa CE a fost validată drept candidată cu 400 de voturi „pentru”, iar 89 „împotrivă”, în condițiile în care numărul oficial al delegaților cu drept de vot era de 801. Practic, este sprijinită de mai puțin de jumătate dintre delegați. Iar ca tabloul să fie complet, procurori europeni de la Parchetul European (EPPO) investighează acuzațiile de infracțiuni penale în legătură cu negocierile privind achiziția de vaccinuri anti-COVID dintre președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și directorul general al Pfizer, Albert Bourla, potrivit Politico. La rândul ei, Ursula von der Leyen a ajuns șefa CE în 2019 datorită jocurilor de culise purtate de Macron, care l-a scos din cursă pe Manfred Weber, șeful PPE, candidatul de drept al popularilor europeni.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Criminalei blestemate ii vom ridica o ghilotina și o vom decapita ca pe Ludovic al XVI-lea, împreună cu toată cabala pandemiei și vaccinării.

  2. Naivitate maxima. Satanistii schimba persoanele de la varf care si-au facut treaba murdara (si primesc ura populatiei) ca sa dezamorseze nemultumirile si dau iluzia ca mai exista justitie. Ei vor pune o zdreanta si mai rea in continuare.

    1. Asa este, si nici macar nu e deloc sigur ca o vor inlocui pe aceasta babornitza demonica, mai ales ca indeplinit intr-un timp relativ scurt, extrem de multe puncte din Agenda 2030 a papusarilor oculti, totul culminand cu Genocidul vaccinarii Covid la pachet cu imbogatirea fara margini a Big Pharma(din care si-a tras si ea cu familia ei niste comisioane modice)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button