X

Protest inedit al fermierilor din Bod: şi-au adus vacile să pască în faţa primăriei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fermierii din comuna Bod, județul Brașov, au organizat marți un protest inedit în fața Primăriei Bod. Oamenii nu au venit cu pancarte, ci au adus câteva vaci, pentru a-și exprima nemulțumirea față de deciziile administrației locale, anunță Brașov.net.

Motivul protestului îl constituie măsurile luate de autorități în privința utilizării pășunilor. Fermierii acuză că li se taie din suprafețele de pășune și li se schimbă locurile de pășunat fără o consultare prealabilă și fără a li se oferi alternative viabile.

Fermierii spun că s-au săturat să fim tratați cu dispreț de către autorități, că pășunile sunt esențiale pentru ei, iar reducerea suprafețelor le afectează serios activitatea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button