X

Mihai Tudose face presiuni asupra presei din România să cenzureze mesajele AUR

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mihai Tudose face presiuni asupra presei din România să cenzureze mesajele AUR, în urma sondajelor care dau partidul lui George Simion ca favorit la alegerile europarlamentare. 

„Îmi asum, cu riscul de a vă supăra, cei mai mari promotori ai acestor partide şi idei, până de curând, a fost presa.”, a spus Mihai Tudose la Antena 3 CNN cu referire la creșterea AUR în sondaje.

Atenţionat de moderator că imaginile cu scandalurile despre care vorbeşte sunt imagini publice create de oameni care au voturi în spate, baronul PSD a răspuns: „Sunt imagini publice. Haideţi să vedem. Am înţeles. Până la urmă, 5-6% sunt nişte voturi, dar repet acel cordon sanitar de la Bruxelles. Nu există o naţiune perfectă. Toată lumea are nişte straturi şi mai întregi la minte şi mai puţin întregi la minte. E în regulă. Dacă unii se grupează într-o parte, chiar îi băgăm în seamă aşa la orice fac? Continuaţi şi asta avem. Asumaţi-vă. Jucaţi şi dumneavoastră în filmul acesta, nu numai noi. Nu, nu cenzuraţi. Alegeţi ce să daţi. Ba da. Haideţi”.

Chestionat ce să creadă oamenii care spun că PSD şi PNL atât s-au porcăit şi acum sunt împreună ca şi cum nu s-a întâmplat nimic, poate pentru interesul naţional, însă interesul naţional ar fi trebuit să existe în ultimi 34 de ani, Tudose a replicat cu o întrebare: „Şi, după logica dumneavoastră, faptul că nu s-au întâmplat acum 30 de ani, acum nu trebuie să se mai întâmple astăzi?”.

„Păi, tocmai asta aţi spus. Cum o vedeaţi făcută şi când? Înţeleg că ce am făcut noi până acum n-a fost bine. Că ne-am porcăit, că ne-am bătut. Ok şi n-a fost bine. Trebuia să rămânem în paradigma aia? Faptul că am ieşit, nu e bine, nu? Am trecut peste ele şi încercăm să creem o nouă cale”, a completat Mihai Tudose, în privința noului partid comasat român PSD-PNL.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Uite cum ii pute demokkratia belitului asta de purtător de sortulet și mănuși albe !Când te gândești ca a fost cândva prim ministru….
    Nu pot unii sa audă opinia altora,ca “Cine nu-i cu noi,e împotriva noastră”,vorba draceasca.

  2. ortodoxinfo sa inteleg ca voi va simtiti cu musca pe caciula in legatura cu acele presupuse presiuni pe care le vrea Tudose saracutii de voi ce inocenti va dati

    ar fi bien sa vedem o transparentizare sa vedem cine si din ce surse sunt ziarele si televiziunile si chiar blogurile finantate si din ce punct geografic

    ca daca se baza cineva pe roman nu mai exista nicio presa de mult timp pe generozitatea romanului/romancei

  3. Nesimțitule
    trebuia să mai stai o zi prim-ministru să primești delegația Japoneză, ne-ai făcut de râs.
    acum dai lecții???
    TRĂDĂTORILOR
    25000 de morți în saci
    2 miliarde aruncate pe vaccinuri și alte prostii

    ” Stați în case
    Fiți responsabili”
    fraierilor de Români
    Dar plătiți TAXE

    Mergeți să-i votați tot pe ei
    OILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button