X

Americanii nu vor ca Netanyahu să intre in Rafah

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Statele Unite şi-au reafirmat luni ferm opoziţia faţă de orice operaţiune majoră israeliană la Rafah, în sudul Fâşiei Gaza, în contextul în care premierul Benjamin Netanyahu a declarat că a stabilit „o dată” pentru o astfel de operaţiune, relatează AFP.

„Am comunicat clar Israelului că noi considerăm că o invazie militară masivă la Rafah ar avea un efect extrem de nefast asupra acestor civili şi, în cele din urmă, ar afecta securitatea Israelului”, a declarat presei, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Matthew Miller.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat luni că a fost stabilită o dată pentru o ofensivă asupra oraşului Rafah, care, potrivit Israelului, este unul dintre ultimele bastioane ale Hamas în Fâşia Gaza.

Victoria asupra mişcării islamiste palestiniene „necesită intrarea în Rafah şi eliminarea batalioanelor teroriste de acolo. Se va întâmpla – există o dată”, a afirmat premierul israelian într-o înregistrare video.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button