X

Rezerviștii din județele Brăila și Galați, chemați la unitățile militare, în perioada 8-12 aprilie 2024

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Rezerviștii din județele Brăila și Galați sunt chemați, în perioada 8- 12 aprilie 2024, la unitățile militare în vederea desfășurării unor activități specifice de pregătire, a anunțat, luni, Ministerul Apărării Naționale (MApN).

„Ministerul Apărării Naționale continuă seria exercițiilor de rutină de tip MOBEX, pentru verificarea stadiului pregătirii populaţiei, economiei și a teritoriului pentru apărare.

MOBEX BR-GL-24 se desfășoară, în perioada 8-12 aprilie, în județele Brăila și Galați.

Pe timpul exercițiului, rezerviști cu domiciliul în județul Brăila, respectiv în județul Galați, cuprinși în planurile de mobilizare, vor fi chemați la unități militare în vederea desfășurării unor activități specifice de pregătire, potrivit prevederilor legale în vigoare.

Exercițiile de mobilizare se planifică şi se organizează periodic în toate județele, în baza Planului verificării stadiului pregătirii populației, economiei şi teritoriului pentru apărare prin exerciții şi antrenamente de mobilizare, aprobat de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, în anul premergător desfășurării acestora”, se menționează în comunicatul transmis de MApN.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Cand ne vom trezi cat de curand pe batatura cu rusii sa se duca măsa lu Ghiolbanis,cu tasu lu Ciuca(al nostru),cu Ursu-la si cu Ciolanis in frunte…prost sa fii sa mori ca prostu pentru asemenea specimene tradatoare

  2. Viitoarea carne de tun a Romaniei, prin provocarea militara a Rusiei de catre bestiile dambovitene, la ordin extern!

  3. La război cu voi,români! Pentru Slava Ucrainei și îmbogățirea ScutilorRosii-inainte!!, pana la Moscova! Sau pana la anihilarea voastră totala! Dacă n-aveti bile sa-i puneți în pari pe cei care v-au vândut…asa va trebuie !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button