X

Sorin Lavric (AUR): 8815 euro – suma pe care fiecare cetățean român activ trebuie să o plătească ca să stingă datoria externă a țării

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Datoria publică a României a depășit 801 miliarde lei, ceea ce înseamnă mai mult de 50% din PIB, numai în luna aprilie este prevăzut un nou împrumut de 7 miliarde de lei, adică 1400 de euro pe care fiecare cetățean activ al țării trebuie să-i scoată din buzunar în această lună pentru a acoperi incompetența guvernului PSD-PNL. 

Dezmățul electoral, dar și lipsa de profesionalism a guvernului PSD-PNL a adus România în pragul colapsului financiar. Marii investitori au ajuns să ocolească țara noastră, din cauza mediului fiscal imprevizibil, iar împrumuturile pe care guvernul Ciolacu le face de pe piețele externe, la dobânzi uriașe, sunt folosite pe post de mită electorală.

Actualul ministru de Finanțe, domnul Boloș, spunea luna trecută că va fi nevoie de cel puțin șapte ani pentru a reduce deficitul bugetar până la 3% din PIB, de la un nivel de 5% din PIB, ceea ce înseamnă că după campania electorală pe români îi așteaptă doar șapte ani taxe, impozite și alte noi biruri pentru echilibrarea situației economice.

Românii merită investiții, dezvoltare, servicii de sănătate și educație la standarde europene, nu să fie “pedepsiți” cu taxe și impozite pentru a plăti datoriile externe făcute de niște incompetenți care au ajuns vremelnic în fruntea țării. În acest an, guvernul PSD-PNL trebuie aruncat la groapa de gunoi a istoriei și acest lucru se poate face doar dacă românii vor ieși masiv la vot. Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care ține cu România!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

    1. Deficitul de maximum 3% din PIB permis de UE este trecut în tratatele europene (nu mai știu exact unde).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button