X

Tucker Carlson: Întrebați pe oricine din Congres care intenționează să voteze alte miliarde pentru Ucraina…

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jurnalistul american Tucker Carlson a subliniat că membrii Congresului SUA care urmează să voteze alocarea de ajutoare noi Ucrainei nici măcar nu știu câți soldați ucraineni au murit în conflict, el consideră acest lucru că este o rușine.

„Întrebați pe oricine din Congres care intenționează să voteze alte miliarde pentru Ucraina săptămâna viitoare: câți ucraineni au murit deja? Habar nu au. Ei nici măcar nu pot ghici. Reporterii lor de informații nu au menționat asta. Și apoi întrebați-vă: cum poți finanța armata altei țări, dar nici măcar nu știi câți soldați au murit în conflictul pentru care plătești? Rușine”, a scris Carlson pe rețeaua de socializare X.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button