X

„Sfinții închisorilor. Rezistența armată și salvarea spirituală”. Conferință eveniment, sâmbătă, la Suceava

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu” organizează, sâmbătă, 6 aprilie 2024, conferința „Sfinții închisorilor.  Rezistența armată și salvarea spirituală”.

În cadrul conferinței, vor lua cuvântul Claudiu Târziu, senator și președinte al Institutului, senatorul Sorin Lavric, profesor univ. dr. Radu Baltasiu și dr. Adrian Nicolae Petcu, cercetător la Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității.

Evenimentul va fi îmbogățit prin participarea domnului Toma Filaret, fost deținut politic și autor al lucrării „Pe drumul pavat cu ghimpi”, o mărturie vie a suferințelor și speranțelor din perioada comunistă. La venerabila vârstă de 99 de ani, domnul Filaret va împărtăși din înțelepciunea și experiența sa din temnițele comuniste.

Conferința va avea loc începând de la ora 16:00, la Hotel Mandachi, Sala Regatto.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. “Spirituali” sunt toate slugile satanei ! Vai de exprimările românilor ! O să dăm socoteală și pentru fiecare cuvânt !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button