X

PSD-PNL vor să cedeze Austriei zăcămintele de sare ale României pentru aderarea deplină la Schengen

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Grofii de la Viena umilesc România prin intrarea în Schengen doar cu spațiul aerian şi naval și negocierile reprezintă un „transfer sub șantaj a bogățiilor naturale ale României către Austria”. 

“Pe 31 Martie românilor li se pregăteşte o farsă de prost gust. Intră în vigoare aşa-zisul Schengen aerian şi naval, adică vor fi eliminate controalele de la frontierele aeriene şi maritime dintre România şi statele din Spaţiul Schengen, conform deciziei Consiliului European din 30 decembrie 2023. “Schengen aerian” este o farsă. Dreptul României de aderare la Spaţiul Schengen este consfinţit prin tratate, nu este o favoare”, transmite AUR într-un comunicat.

Potrivit formaţiunii, “dreptul României de a adera la Spaţiul Schengen şi dreptul românilor de a circula liber este încălcat cu dispreţ şi grosolănie de către Austria, care în bună măsură subzistă prin exploatarea bogăţiilor naturale şi a economiei naţionale a României”.

“Ce pot “negocia” politicienii PSD şi PNL cu austriecii? Un nou jaf tip Petrom, adică preluarea de către lacomii austrieci a zăcămintelor de sare şi a Societăţii Naţionale Salrom SA, după cum au acaparat zăcămintele de petrol şi gaze prin privatizarea frauduloasă a Petrom? Reamintim că Guvernul Cioloş, sprijinit în parlament de PSD – PNL, a avut o tentativă de a vinde Salrom companiei Salinen Austria şi liderii AUR au denunţat public manevrele Guvernului Cîţu de a livra Salrom stăpânilor săi, de la Salinen Austria”, mai spune AUR în comunicat.

„Şantajiştii austrieci mai vor să poruncească acoliţilor din PSD – PNL să-i scutească de obligaţia de a vinde în România o cotă din gazul românesc extras din Marea Neagră pentru consumul intern, deşi doar 30% dintre gospodăriile româneşti sunt racordate la conductele de gaze şi mulţi se încălzesc sau gătesc folosind drept combustibil coceni uscaţi sau tizic, adică turte din bălegar amestecat cu paie şi uscate la soare. Gazul este necesar pentru stăpâni, pentru petrochimia austriacă. Iobagii din România nu au dreptul să-şi folosească propriul gaz”, mai consideră formațiunea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Inalta tradare de care dau dovada slugoii si bestiile autohtone care ne conduc, trebuie pedepsita cu moartea cea mai cumplita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button