X

Actorul Mihai Mălaimare, despre ”nesimțita cârdăşie PSD-PNL”: Eu nu accept să fiu reprezentat de nişte analfabeți

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cunoscutul actor Mihai Mălaimare a răbufnit din nou la adresa guvernanților. Într-un mesaj pe Facebook, artistul scrie că poporul român este în disoluție, că pentru „nesimțita cârdăşie PSD-PNL” nu contăm şi afirmă că nu va accepta să fie reprezentat de nişte analfabeți.

„Dacă vă era greu să acceptați, acum, cu această nesimțită cârdășie PNL – PSD, sper să vă fie foarte clar tuturor: nu contăm, nu existăm, nu suntem luați în calcul decât în măsura în care putem fi omorâți.
Iar dacă nu facem nimic, chiar așa se va și întâmpla, vom fi omorâți!

Nu mai este nimic de făcut, la noi nu se mai poate vorbi despre democrație, drepturi ale omului, Constituție. Țara este vândută și este doar o chestiune de timp până când cu adevărat va fi federalizată. Poporul român este în disoluție.
Eu, însă, nu vreau să mă supun.
Așadar, la mine în casă, la mine în suflet, la mine în conștiință funcționează legile mele, legile învățate de la părinții mei, legile bunului simț.

Nu voi permite NIMĂNUI, la mine în casă, la mine în curte, la mine în suflet, la mine în conștiință să încalce aceste legi. Voi încerca să nu deranjez pe nimeni, să nu încalc libertatea vreunuia dintre concetățenii pe care nu-i cunosc dar cu care mă intersectez în viață, pe stradă sau în gând. Voi respecta libertatea lor așa cum o respect pe a mea. Dar, atenție, la mine în curte, la mine în casă, la mine în suflet, la mine în conștiință se respectă faptul că:
sunt creștin
sunt familist cu copii
sunt român
îmi plac oamenii care zâmbesc
îmi place munca
dorm când sunt obosit
nu fumez (dar nu împiedic pe nimeni să o facă)
nu mă droghez
nu beau
nu mă supăr definitiv pe nimeni
înjur și-mi trece
iubesc muzica simfonică
citesc enorm
ador teatrul
mi-e dor continuu de toți ai mei, în viață sau plecați
nu uit și nu iert umilința la care, ca român, am fost supus de băsescu, turnător ordinar și la care sunt supus de către iohanis și partidele politice actuale
am poarta încuiată, am câini și nu cred în Miorița, așa că am și bâtă și coasă și furcă și topor, ca orice român normal.
Eu nu accept această jegoșenie, eu nu accept această mizerie și nu admit să fiu reprezentat de niște analfabeți, ticăloși și trădători de țară!
Atât! În rest eu sunt același! Doar că am ținut să reamintesc!”, a scris Mălaimare pe Facebook.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Actorul Mihai Mălaimare este prea indulgent cu acești impostori. Acești nenorociti nu sunt doar niște analfabeți, ci și niște infractori de cea mai joasa speță, niște borfași ordinari, lăsați nepedepsiți de justiție prin masonerie și prin cozile de topor instalate la conducerea ei, tocmai în acest scop. Infracțiunile lor de corupție, de trafic de influenta, de luare și dare de mita, de sabotaj economic, înstrăinare fără drept a avuției naționale prin privatizări ilegale, în baza unor legi neconstituționale și date cu dedicație pentru etnia evreiasca, vezi legea Brucan, dar și cele. adoptate ulterior, nu au fost judecate, iar multe dintre dosare au fost închise sau pur și simplu au dispărut. Astfel ca jaful, corupția și exploatarea poporului roman au continuat pana în ziua de azi, iar acești infractori au rămas nepedepsiți. Deci cea mai mare vina aparține celor care au oprit justiția sa – și facă treaba impotriva acestor infractori, dar și celor din alte instituții SRI, Curtea Constituțională, Avocatul Poporului, Banca Națională și altele, care au închis ochii în fața acestei corupții și jaf generalizat al avuției poporului român, au colaborat cu acești politicieni infractori și partide corupte care au intrat în parlamentul roman și au devalizat România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button