X

Statele Unite, Franța și Marea Britanie au blocat pentru a două oară într-o săptămână o reuniune ONU dedicată comemorării a 25 de ani de la agresiunea NATO împotriva Iugoslaviei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Din cauza poziției țărilor occidentale, Consiliul de Securitate al ONU pentru a doua oară într-o săptămână nu a putut organiza o reuniune solicitată de Rusia dedicată comemorării a 25 de ani de la agresiunea NATO împotriva Iugoslaviei, relatează un corespondent TASS . 

La votul pe ordinea de zi a reuniunii, șase țări au votat în favoarea organizării unei reuniuni privind bombardamentele NATO, inclusiv Algeria, China, Rusia și Sierra Leone, în timp ce nouă s-au abținut, inclusiv Statele Unite, Franța și Marea Britanie. Astfel, agenda rusă nu a primit nivelul necesar de sprijin și a fost respinsă.

Primul reprezentant permanent adjunct al Rusiei pe lângă organizația mondială Dmitri Polyansky a spus că rezultatele votului dovedesc „suprareprezentarea” țărilor occidentale în acest Consiliu de Securitate al ONU. „Votul de astăzi a confirmat teza pe care o promovăm în contextul reformei Consiliului de Securitate, despre suprareprezentarea clară a țărilor occidentale în consiliu. Mi se pare că este pur și simplu greu de imaginat o ilustrare mai bună decât ceea ce s-a întâmplat astăzi”, a spus el.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Este binecunoscuta “echidistantza” si “impartialitatea” de care da dovada ONU, a carei Agenda este fix Agenda Ocultei Mondiale, care presupune printre altele, si distrugerea statelor nationale! De aceea, nu vad rostul ramanerii statelor suverane si responsabile pt populatiile lor in aceasta Organizatie a Ocultei si implicit a satanei, asta, daca sunt cu adevarat suverane!

  2. Aceasta organizație terorista care ataca tari suverane, le bombardeaza pentru a le distruge, le transforma în colonii punându-si baze ilegale și trupe de mercenari pe teritoriul lor trebuie distrusa! !!!! Nu trebuie nici un popor sa plătească tribut și sa tina o armata străină pe teritoriul sau pentru o asa zisa aparare, care este de fapt o ocupație militară mascata !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button