X

Noi minuni ale Sfinților închisorilor: O vindecare și convertire minunată pe patul de moarte

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sfinții închisorilor săvârșesc neîncetat din ce în ce mai multe minuni, venind în ajutorul omului bolnav sau împresurat de fel și fel de necazuri.  Aflați o minune impresionantă, relatată de Părintele Gavriil, starețul mănăstirii sfinților mucenici din Aiud. O vindecare și convertire minunată pe patul de moarte.

Tămăduire și convertire la Ortodoxie

Un avocat credincios a fost chemat de partenera de viață a unui client pentru a îl întâlni pentru ultima dată. Deoarece domnul respectiv avea ulcer varicos în ultimul stadiu și nu mai avea nici o șansă de vindecare.

După ce l-a întâlnit, avocatul care este creștin ortodox practicant, l-a chemat pe duhovnicul său pentru a îl pregăti din punct de vedere sufletesc pentru plecare. Atunci a aflat că acel om care avea vârsta de 80 de ani era greco-catolic și trăia în concubinaj. A acceptat însă să vină duhovnicul.

După ce a primit mărturisirea sinceră a păcatelor, duhovnicul i-a explicat că nu îl poate Împărtăși. Însă având la el untdelemn din candela de la Aiud i-a dat pentru a fi miruit zilnic pe picioarele pline de puroi.

La nici o săptămână doamna îl sună uimită pe avocatul lor pentru a îi spune că domnul s-a vindecat. Acel domn a mai trăit 5 ani, timp în care a devenit Ortodox practicant și a făcut cununia religioasă.

Despre mărturiile și viețile martirilor și mărturisitorilor lui Hristos, închiși în temnițele comuniste, puteți găsi în cartea „Sfinții Închisorilor”, editată la mănăstirea Paltin Petru-Vodă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button