X

Ambasada americană din Moscova a anunțat un atac terorist iminent în capitala Rusiei în 8 martie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ambasada SUA în Rusia i-a avertizat în 8 martie pe cetățenii americani să evite adunările mari la Moscova din cauza rapoartelor că extremiștii au planuri imediate pentru un atac.

Ambasada SUA, care a îndemnat în mod repetat toți cetățenii americani să părăsească imediat Rusia, nu a împărtășit mai multe detalii despre natura presupusei amenințări, dar a avertizat că cetățenii ar trebui să evite aglomerația și să fie conștienți de împrejurimile lor, potrivit Reuters.

„Ambasada urmărește rapoartele conform cărora extremiștii au planuri imediate de a viza adunări mari la Moscova, inclusiv concerte, iar cetățenii americani sunt sfătuiți să evite adunările mari în următoarele 48 de ore”, a declarat ambasada SUA într-un comunicat pe site-ul său.

În urma mesajului Ambasadei Americane, Ministerul Britanic de Externe a postat un citat din acesta cu o recomandare de a evita adunările mari de oameni în Rusia în următoarele 48 de ore.

Serviciul federal de securitate al Rusiei, FSB, a anunţat că patruzeci de oameni au fost ucişi şi peste 100 au fost răniţi vineri într-un atac armat comis de cinci bărbaţi înarmaţi, îmbrăcaţi în uniformă de camuflaj, care au deschis focul la sala de concerte Crocus City Hall de la periferia Moscovei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Întreb și eu așaaa… din tribune… : anunțul ăsta al ambasadei americane a fost o avertizare? Sau o… PROMISIUNE? Poate ne dă răspunsul Barack Obama pe filiera CIA – ISIS 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button