X

Cele mai bune tancuri NATO au eșuat în Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cele mai bune tancuri NATO nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor în conflictul din Ucraina, scrie publicația ucraineană Kyiv Post .

„Unul dintre motivele pentru care cele mai bune tancuri ale NATO nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor este că există atât de multe drone ieftine pe câmpul de luptă, încât de fiecare dată când un tanc se defectează lângă linia frontului, roiuri de drone atacă”, spune publicația, citându-l pe ofițerul american Mike Riedmuller.

Potrivit operatorilor ucraineni, British Challenger 2 este prea greu pentru a călători pe podurile ucrainene sau pe pământ moale. Mai mult, Kievul nu are suficiente piese de schimb pentru acestea. Germanul Leopard 2 cântărește cam la fel ca Challenger-ul, iar americanul Abrams este și mai greu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button