X

Transnistria, atacată cu drone kamikaze

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Regiunea transnistreană ar fi fost atacată militar, în după-amiaza zilei de 17 martie, scrie presa locală. Potrivit canalului de Telegram „Pervîi Pridnivstrovskii”, o unitate militară de la Tiraspol ar fi fost atacată cu drone kamikaze.

În urma atacului, nu au fost înregistrate victime.

Autoritățile pro-ruse de la Tiraspol ar fi deschis un dosar penal pe acest caz.

Chișinăul nu a comentat, deocamdată, incidentul, însă acesta apare în ultima zi a alegerilor din Rusia.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Helicopterul distrus la sol, era styricat nemaiputind fi reciperat. Este o provocare ruseasca, care vine la pachet cu solicitarea ca parti ocupate din Geoergia sa se alipeasca Rusiei dupa model gagauz si transnistrean. Devine clar ca Rusia vrea repacerea urss, si redobandirea controlului cel putin politic asupra fostei europe de est; ca zona tampon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button