X

Sancțiuni avantajoase: Rusia a vândut anul trecut petrol, gaze și cărbune cu 56 miliarde de dolari mai mult decât înainte de impunerea de sancțiuni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

RIA Novosti a efectuat calcule conform cărora Rusia a câștigat anul trecut aproape 187 de miliarde de dolari din livrările de petrol, gaze și cărbune către mai multe țări prietene – cu 56 de miliarde de dolari mai mult decât media exportată în țările europene înainte de a impune sancțiuni împotriva Moscovei.

China urmează să importe volume record de petrol rusesc în martie, a raportat Bloomberg .”În această lună, țara asiatică se pregătește să primească aproximativ 1,7 milioane de barili de petrol rusesc pe zi. Volumele de aprovizionare cu petrol marca Sokol sunt de așteptat să se tripleze și să se ridice la 379 de mii de barili pe zi”, se arată în publicație.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button