X

Germania: Restrângerea libertăților poate fi necesară pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice, spune Consiliul de Etică

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Consilierii guvernului german spun că, dacă exercitarea libertății interferează cu bunăstarea climatică a generațiilor viitoare, autoritățile pot interveni cu restricții, scrie European Conservative. 

Guvernul ar putea fi obligat să limiteze opțiunile disponibile pentru cetățeni pentru a lupta împotriva „consecințelor devastatoare” prezise ale schimbărilor climatice.

Acesta este mesajul dintr-un aviz intitulat „Justiția climatică”, publicat pe 13 martie de Consiliul de Etică german.

Potrivit sursei citate, Consiliul de Etică recomandă acțiunile care trebuie întreprinse de corporații, persoane fizice și guvern pentru a se asigura că efectele schimbărilor climatice nu îi împovărează pe nedrept „pe cei care nu sunt atât de bogati.”

În primul rând, spune Consiliul de Etică, acest lucru ar trebui făcut pe bază voluntară – prin „auto-angajamentul individual ca expresie a libertății individuale” – prin, de exemplu, „abandonarea voluntară a anumitor practici de vacanță, consum sau mobilitate”.

„Din motive de justiție, i se poate cere din punct de vedere moral să contribuie la măsurile de combatere a schimbărilor climatice. Dacă propriul exercițiu al libertății interferează în mod nedrept cu libertatea și bunăstarea celorlalți sau a generațiilor viitoare, de exemplu prin consumul care dăunează climei, autoritățile pot interveni cu restricții de libertate”, subliniază Consiliul de Etică.

În timp ce avizul afirmă că Consiliul de Etică se opune suspendării „libertăților și proceselor democratice” pentru a atinge obiectivele climatice dorite, grupul spune că îi revine în mare parte guvernului să ofere „condițiile-cadru de susținere” în care indivizii pot – așa cum le spunem copiilor— să facă alegeri bune.

Aceste condiții-cadru, spune avizul, ar trebui să includă, printre altele, limite de viteză reduse, „electromobilitate” crescută și taxe crescute pe CO2. Consiliul sugerează o limită de emisii personale care nu poate fi depășită și chiar „interzicerea produselor sau serviciilor deosebit de dăunătoare climei” – sau, așa cum spune Apollo News : „o reglementare privind cine poate cumpăra ce și în ce măsură”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Verzi , mai puțin verzi , verzișori , portocalii , roșii și dacă vreți toate nuanțele , aceștia nu fac altceva decât agenda globaliștilor , a celor de la davos și a celor care-i știți d-tră ❗
    Au început cu răcirea pământului , apoi cu încălzirea globală , acum o dau cu schimbări climaterice , ce termeni și definiții mai urmează ❗❓
    Ținta lor este marea masă a popoarelor , a Omului ca individ și ca neam , noi suntem cei ce-i încurcăm pe ,,ei” , suntem prea mulți și sufocam planeta pământ ❗
    DUMNEZEU a spus : ,,Creșteți , vă înmulțiți și stăpâniți pământul”. Nu a spus : ,,opriți-vă la un moment dat “. Pământul poate susține și de 2 , 3 nr oamenilor , viața și libertatea ne-a dat-o MÂNTUITORUL IISUS HRISTOS, nu sataniștii ❗
    Treziți-vă Oameni Buni , că plâng Sfinții și Îngerii sus în Ceruri și vom fi blestemați de urmașii noștri ❗
    ei orișicum își continuă nebunia , important și imperativ este ce facem Noi❗
    DOAMNE AJUTĂ , tuturor ❗
    🙋‍♂️🙏🇷🇴✝️.

  2. Noul nazism in Germania! Mai periculos, mai invaziv si mai toxic decat cel din vremea lui Hitler, deoarece e dublat de o ideologie marxist-satanista! Atunci, ce mai reprezinta Constitutia Germaniei, in afara de carpa de sters pe picioare a globalistilor de-acolo?

  3. Ba prostănacilor !!! Vedeti-va de treaba, nu ne faceți sa va alergam cu tractoarele prin Berlin, Bruxelles, București și prin toată Europa !! Duceți-vă dracu’cu încălzirea voastră, luați agenda lui mos Schwab, gândacii babei Ursula și duceti – va la Davos și spuneți-le papusarilor ca dacă nu se potolesc venim peste ei si le băgăm agenda pe gat, garnisita cu gândaci și le facem vaccinul lui Pfizer în loc de adenocrom !!!!

  4. Multa ipocrizie pe lumea asta…aici in Europa ne dam de ceasu’ mortii cu schimbarile climatice, in schimb in SUA, americanilor nu le da nici prin gand sa renunte la automobilele lor pe benzina, cu cilindreea de minim 2000cmc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button