X

PSD-PNL își asumă pentru alegeri agenda LGBT! Prima poziție pentru europarlamentare din partea coaliției este ocupată de Ramona Chiriac, specializată în “drepturile” minorităților sexuale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Misterul s-a destrămat legat de secretoasa femeie de pe locul întâi al listei PSD-PNL, despre care Iohannis i-a anunțat pe cei doi mari lideri, Ciolacu și Ciucă, încă de acum două săptămâni, fără să le spună numele, și ne-am lămurit cu această ocazie că e vorba tot de o favorită a lui Klaus Iohannis, pe nume Ramona Chiriac. 

Ramona Chiriac, fosta șefă de cabinet a liberalului Mihai Berca, are un background de studii interesant, deținând două masterate, unul în studii europene, altul în studii de gen. Studiile de gen, trebuie spus, sunt un domeniu relativ recent introdus în România și vizează, între altele egalitatea de gen, ca și integrarea socială și drepturile comunității LGBTQ+. Primele asemenea studii au fost introduse la noi de cea mai cunoscută feministă din România, prof. univ. dr. Mihaela Miroiu, o intelectuală plasată dintotdeauna în tabăra anti-PSD a societății civile.

Cu astfel de personaje propuse de PSD-PNL în fruntea listei pentru Parlamentul European, România riscă să aibă soarta Greciei, anume să vină peste noi blestemul legalizării “căsătoriilor” între persoanele de același sex, o urâciune pentru care vom da socoteală tot poporul în fața lui Dumnezeu! Trebuie să ne trezim la timp și să lăsăm orgoliile și boicotarea alegerilor, să trimitem la Bruxelles oameni cu frică de Dumnezeu, pentru care familia normală reprezintă o pilon care stă la baza activității lor politice. Și avem, slavă Domnului, astfel de persoane!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Se apropie împlinirea spuselor Par Arsenie:când vor legaliza bulania, în noaptea următoare vom fi invadați de trei vecini.Nebunii fac totul ca să dea foc Tarei în care traim…

  2. Da, boicotul trebuie sa funcționeze numai împotriva acestor ”partide” iudeo – lgbtiste, adică leprele din PSD, PNL și altele de același ” gen”, ca să ma exprim pe înțelesul leprelor, nu mai trebuie votate sub nici o forma. Bine aici e o mare problema pentru ca iudeo-țiganii din PSD au în masa de alegători, țiganii cărora le-au făcut cadou legea antiromaneasca a tiganismului, plus multe alte beneficii create pentru țiganii boschetari, hoți și mafioți, iar aceștia ii vor vota la greu pe iudeo – țiganii din PSD. Deci boicotul trebuie sa funcționeze împotriva leprelor care au vândut România ocultei, au integrat-o în organizația acestora, adică în NATO, transformand-o în colonie care plătește tribut, au distrus economia, industria, iar acum adopta agenda globalista cu tot tacâmul lgbtq satanist anticrestin și antiromanesc, fezandat cu mascarada schimbărilor climatice și poluării cu cai verzi pe pereți.

  3. Votul poporului nu mai are nici o relevanta in Colonia noastra, pt ca la butoanele numararii voturilor se afla STS-ul, adica unealta Statului subteran-satanist dambovitean! De aceea, cu bestiile clasei politico-securiste dambovitene n-ar trebui sa votam decat intr-un singur mod: cu plutoanele de executie! Atunci cand va fi posibil! In timp relativ scurt , estimez eu!

  4. Daca asta-i prima optiune a “coalitiei”, romanii deja au votat. Daca trendul este ca majoritatea sa se supuna minoritatilor de orice fel, vor avea surpriza neplacuta dar reala si normala ca majoritatea discriminata sa voteze impotriva minoritatilor agresive care vrea cu orice pret sa ne schimbe comportamentul privind modul de a gandi, de a iubi, de a trai si in cele din urma de a convietui impreuna. Ei considera probabil ca noi majoritatea normala avem prea multe drepturi si libertati de care ne bucuram de foarte mult timp iar acum a venit vremea sa fie invers, adica sa mai restrangem din drepturile majoritatii in favoarea minoritatii de orice fel. Seamana foarte mult cu dicatatura comunista din tari ca ex URSS, China lui Mao, Coreea de Nord. Cei care am prins vremurile in care aceasta dictatura se manifesta deschis si nu subtil cum se intampla acum, mi se pare mai periculos si mai infricosator decat atunci.

  5. Vai, ce ,,progresiști” mai sunt! Acum au făcut ,,marea descoperire pentru care cer să fie votați!!! Le propun să facă o excursie la Sodoma și Gomora și să studieze ce s-a întâmplat acolo.

    Vor fura alegerile și vor spune că majoritatea românilor gândesc ca ei! Așa se impune o ideologie… Am aflat că Referendumul pentru familie nu doar că a fost sabotat, ci rezultatele au fost falsificate. Vai de cei care smintesc și vai de cei care se lasă înșelați de ideologia antihristică!
    Doamne, scapă-ne de antihriști și de ideologia lor pierzătoare de suflete! Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button