X

Senator american: Statele Unite ar trebui să se retragă din NATO dacă alianța trimite trupe în Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Statele Unite ar trebui să se retragă din NATO dacă alianța trimite trupe în Ucraina, scrie senatorul american de Utah Mike Lee într-un articol pentru The American Conservative. 

„Trebuie să trasăm o linie roșie cu NATO: fie Ucraina, fie Statele Unite. Dacă aliații trimit trupe pe teritoriul Ucrainei, trebuie să ne retragem complet din NATO”, a spus politicianul.

Potrivit congresmanului, țările europene care participă la Alianța Nord-Atlantică nu au dreptul să tragă Statele Unite într-un conflict potențial nuclear asupra unui stat precum Ucraina.”

„O decizie care ar putea declanșa următorul război mondial nu poate fi luată de elitele transnaționale care nu sunt responsabile în fața niciunei țări sau cetățenilor săi”, a spus Lee. El a mai menționat că NATO nici măcar nu ar trebui să ia în considerare candidatura Ucrainei, deoarece această țară nu este potrivită pentru a se alătura organizației după niciun criteriu.

Cu o zi înainte , Politico a raportat că Franța a creat o alianță de state gata să-și trimită soldații în Ucraina.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Oculta a ordonat marionetelor sale politice europene sa isi trimita tarile si popoarele la moarte nucleara sigura, prin trimiterea de trupe europene in Ucraina, incalcand astfel, toate liniile rosii ale rusilor! Doar ca, unii oficiali si senatori americani isi dau seama ca, aceste masuri demente si sinucigase ale marionetelor teleghidate, pot constitui un pericol urias si pt SUA, in fatza celei mai mari puteri nucleare a Lumii, Rusia, prin ricoseu din apartenenta comuna la NATO cu statele europene! Asa ca, acestia iau in considerare masuri de delimitare de NATO, iar cea mai sigura dintre ele ar fi chiar iesirea SUA din Alianta! Profetia parintelui Elpidie Vaianakis cu distrugerea nucleara a unor mari parti din Europa este pe cale sa se implineasca, iar din pacate pt noi, romanii, nulitatile si slugoii ordinari care ne conduc sunt pe cale sa ne puna de partea celor ce vor fi anihilati total! De aceea, daca prin Armata si Serviciile dambovitene mai exista si oameni responsabili si normali la cap, ar trebui ca, atunci cand vor afla ca bestiile din fruntrea tarii vor sa trimita trupe romanesti in Ucraina, ar trebui sa initieze de urgentza o lovitura de stat, altfel vom fi si noi parte a dezastrului nuclear ce va urma peste Europa!

    1. Nea senatoru’ nmrnkn vorbește avioane: natoul este instrumentul de forță al nmrnk și nimeni nu mișcă în front la comanda șefului.Cum sa trimită natoul trupe undeva fără acordul sualeziei ?
      Doi, dacă Europa de Nord și Vest va fi pusa la barbecue rusesc. nici nmrnk de nord nu va scăpa.
      Țintă acestui război sunt crestinii-adeca prin excelenta, rasa alba.
      Banditii planetari știu ca numai Sarmatele lui vlady pot face trebusoara asta, de aceea, fac tot ce pot,știu și vor pentru a-l împinge pe vlady sa apese butonul rosu.
      Trei, Despre Romania,unii sfinți n-au văzut o soarta prea roz.
      Nu cred ca mai exista categoria invocata de tine, vlad tepes

      1. “Nu cred ca mai exista categoria invocata de tine, vlad tepes”

        Fii sigur ca mai exista, iti garantez eu din surse sigure, doar ca, fiind in minoritate, acum stau in expectativa, dar atunci cand ordinarii autohtoni care ne conduc, vor fi pe cale sa piarda controlul in Colonie, o sa intuiesti si apoi ai sa vezi actiunile celor dintai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button