X

Irlanda: Victorie ISTORICĂ pentru valorile familiei. Referendumul care desființa căsătoria a fost RESPINS

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Referendumul organizat în Irlanda pentru redefinirea familiei a fost respins într-o manieră categorică, Irlanda demonstrându-și angajamentul față de înțelegerea tradițională a familiei, ca fiind bazată pe căsătorie.

Acest vot reprezintă un moment critic în istoria Irlandei, marcând sfârșitul unei ere dominate de conformismul liberal. Această decizie a electoratului irlandez transmite un mesaj puternic cu privire la importanța păstrării valorilor fundamentale în fața schimbărilor societale radicale.

Reamintim că Irlanda a organizat, vineri, 8 martie, două referendumuri privind redefinirea familiei și eliminarea din Constituție a „referirilor sexiste” la adresa femeilor.

Guvernul condus de premierul Leo Varadkar, un politician care a recunoscut că este homosexual, a cerut populației să voteze „da” la ambele referendumuri de revizuire a Constituției, astfel încât din aceasta să fie eliminate referirile despre care susţine că sunt „sexiste, discriminatorii şi depăşite”.

Asftel, prin referendum se urmărea să se modifice actuala definiție a familiei și să o înlocuiască cu sintagma „uniunea bazată pe căsătorie sau alte relaţii durabile”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Dumnezeu nu se lasă batjocorit !!! Familia este creata de el și prima familie a fost făcută din bărbat și femeie și asa va rămâne pana la sfârșitul lumii. Diavolul și agenții lui care vor sa batjocorească lucrarea lui Dumnezeu, sa o distrugă și sa o perverteasca vor fi înfrânți și judecați, iar pedeapsa lui Lucifer și a satanistilor va fi moartea și iazul de foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button