X

Guvernatoarea României și Ucrainei va demisiona

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Secretarul de stat adjunct al SUA, Victoria Nuland, va demisiona în săptămânile următoare, a declarat secretarul de stat Antony Blinken.  Motivul nu este precizat în declarația sa. Blinken i-a mulțumit lui Nuland pentru serviciul său și pentru amprenta pe care a lăsat-o în departament și în lume.

Ea a servit în Serviciul Extern timp de trei decenii și jumătate sub șase președinți și 10 secretari de stat, a spus Blinken. Începând ca ofițer consular în Guangzhou, China, Nuland a deținut majoritatea posturilor în Departamentul de Stat în diferite momente, a spus el.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. “Ea a servit în Serviciul Extern timp de trei decenii și jumătate sub șase președinți și 10 secretari de stat, a spus Blinken.”

    Îmi amintesc ce a zis Cristian Troncotă, citând din cineva la o emisiune: Adevărata putere politică nu este la politicienii aleși, ci o găsiți acolo unde nu există răspundere (la cei care nu sunt dați jos în urma a ceea ce fac).
    Deci Nuland a fost subsecretar de stat sub 6 președinți și 10 secretari de stat (miniștri de externe de la americani). Acuma pun o întrebare: oare există și la noi funcționari care rămân pe post indiferent de regim ? …

  2. De la “fuck the EU!” si “fuck the Rusia! “(neinterceptata in acest caz), tanti Victorita, care stergea pe jos atat cu slugoii de la Kiev, cat si cu cei de la Bucuresti, a ajuns in sfarsit si la “fuck me!” Ironia sortii este ca, cei care i-au tras-o au fost tocmai ai ei, disperati de faptul ca aceasta a reusit “performantza” de a scoate Ursul furios din barlog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button