X

Persecuția a atins un asemenea grad, încât a mai vorbi de libertate de expresie în Germania este semn de naivitate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autoritățile germane s-au unit împotriva unui partid a cărui singură vină e că-i apără pe nemți de invazia pe care a gândit-o Bruxelles-ul, spune senatorul Sorin Lavric (AUR), comentând situația în care se află partidul AfD din Garmania. 

Într-un comunicat remis pe adresa redacției, senatorul Sorin Lavric avertizează că, deși imigrația nu a atins încă „cifre epidemice” în țara noastră, totuși „nu trebuie să ne culcăm pe o ureche”, fiindcă și România poate să ajungă într-o situație similară cu cea din Germania.

„Să fii astăzi membru AfD (Alternativa pentru Germania) aduce a golgotă în stil modern. E îndeajuns să spun că partidul nu are sediu oficial, din simplul fapt că, dacă și-ar afișa însemnele, incinta ar fi supusă actelor de vandalism. Pe deasupra, când organizează mitinguri, anunțurile sunt făcute discret, numai în cercuri de apropiați, pentru a preîntâmpina ciocnirile cu prozeliții Stângii. Cu alte cuvinte, persecuția a atins un asemenea grad, încât a mai vorbi de libertate de expresie în Germania este semn de naivitate.

Nemții sunt sufocați de o teroare fățișă, pe care agențiile de presă o desfășoară sub sloganul „Pământul tuturor – diversitatea ne face mai puternici”. Ce parodie tristă de minciună sfruntată! Tradus fără ocolișuri, sloganul spune: „Nemților, țara nu mai este a voastră, ci a tuturor rătăciților, fiind cotropită de hoarde care vă vor înlocui treptat.” Tot ce înseamnă cutie de rezonanță publică (presă, panouri stradale, fluturași) a ajuns să fie o feroce propagandă menită a-i intimida până la tăcere pe membrii AfD.

Teroarea a atins un prag frizând cruzimea. În august 2023, Beatrix von Storch, vicelideră AfD, a fost mânjită cu fecale în plină stradă. În octombrie 2023, liderul AfD din Augsburg a fost bătut până la desfigurare de doi imigranți. Tot în octombrie același an, liderul AFD din Bavaria, Tino Chrupalla, a fost înjunghiat la Ingolstadt, ajungând la terapie intensivă”, spune Sorin Lavric.

Potrivit acestuia, „pe făptuitorii atentatelor justiția germană fie îi scoate basma curată, fie le dă o amendă infimă”.

„E ca și cum autoritățile oficiale se dedau unui complot de proporții naționale împotriva unui partid a cărui singură vină e că-i apără pe nemți de invazia pe care a gândit-o Bruxelles-ul. Chiar dacă în România plaga imigrației nu a atins încă cifre epidemice, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. E doar o chestiune de timp până când partidul AUR va avea parte de același „tratament” de care se „bucură” AfD. Încă nu suntem bătuți pe stradă, dar în schimb suntem acoperiți de toate zoaiele gazetărești. Și e doar început de an electoral. Nu-i nimic, succesul ne va fi direct proporțional cu linșajul la care vom fi supuși”, subliniază senatorul Sorin Lavric (AUR).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Pt cei din AfD si sustinatorii lor, ceea ce traiesc acum in Germania e un fel de “Arbeit macht frei” din Lagarele naziste( in argoul nazist: “munca in Lagar te elibereaza definitiv din viata aceasta”), intr-o varianta mai soft!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button