X

Extremiștii unguri: “Ţinutul Secuiesc a fost, este şi va fi. Nu este momentul să deschidem subiectul autonomiei într-un an electoral, pentru că i-am ajuta pe „extremiștii de la AUR”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Senatorul UDMR, Barna Tánczos, a discutat, duminică, cu premierul Marcel Ciolacu, pe tema autonomiei așa-zisului Ținut Secuiesc. 

Discuția a avut loc monumentul Siculicidium, unde premierul Ciolacu a fost invitat să participe la comemorarea de la masacrul de la Siculeni din 1764.

Invitația a fost făcută în contextul în care premierul Ciolacu a afirmat, la Harghita, „să terminăm cu prostiile cu autonomia Ţinutului Secuiesc. Nu a fost şi nu o să fie niciodată. Niciodată nimeni nu va împărţi Ardealul.”

Barna Tánczos: „Ţinutul Secuiesc a fost, este şi va fi”

„L-am invitat cu această ocazie şi îi mulţumesc domnului prim-ministru că a acceptat invitaţia mea. Am putut discuta despre faptul că Ţinutul Secuiesc a existat, există şi va exista

Premierul este de părere că autonomia secuilor nu va mai exista niciodată. Răspunsul meu este că nu ar trebui să deschidem o dezbatere pe această temă în 2024, într-un an electoral, pentru că nu am face decât să îi ajutăm pe extremiştii de la AUR şi de partidul lui Şoşoacă”, a declarat Barna Tánczos, potrivit MTI.

Barna Tánczos a subliniat că a convenit cu Ciolacu continuarea colaborării. Totodată, Barna Tánczos i-a înmânat premierului român două cărţi: un manual şcolar şi o carte în limba română despre istoria Ţinutului Secuiesc, care, susține senatorul UDMR, documentează trecutul acestui ţinut.

„Iar noi, maghiarii din Transilvania, din Ţinutul Secuiesc, noi secuii, suntem garanţia că Ţinutul Secuiesc va dăinui”, a mai spus Barna Tánczos.

Acesta a adăugat că oricare prim-ministru va fi oricând binevenit în Ţinutul Secuiesc pentru a cunoaşte ospitalitatea secuiască.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. În an electoral a zis Ciolacu că trebuie să bifeze patriotismul, arătând printr-o declarație cât este el de patriot.

    Prin declarația făcută, dar și prin onorarea invitației de participare la monumentul Siculicidium, care comemorează masacrul de la Siculeni din anul 1764 (fără nici o legătură cu noi, românii, masacrul fiind comis de austrieci), Ciumpalacul României a făcut campanie UDMR și intereselor sale revizioniste!

    Prin vocea lui Barna Tánczos, UDMR a bifat un nou succes în propria agenda electorală în anul 2024.

    În concluzie, PSD-ul e plin proști, trădători ai intereselor României!

  2. Am primit acest mesaj pe WhatsApp. Se cam potrivește cu ce spunea Sfântul Paisie Aghioritul. Dacă ne vom confrunta cu aceste situații, să fim precauți.

    NOUA PANDEMIE ȘI SEMNUL FIAREI

    În curând va apărea iarăși pandemia și vor introduce în locul certificatului de vaccinare un card biometric, care se va numi Green Pass. Acest card va fi eliberat de un dispozitiv electronic tip bancomat, care va fi interactiv. Acolo se va elibera pe loc acest card și nu va fi nevoie de nici o altă intervenție. Cel care se va duce să ridice acel card, i se va explica că acest card este securizat pentru a nu fi fraudat prelevandu-se date biometrice. Așa că fiecare persoană se va pozitiona în fața dispozitivului și va urma pașii pe care aparatul îi va parcurge. La început, aparatul te va ghida cum să-ți poziționezi fața în dreptul ecranului pentru a scana retina, până ce acesta îți va confirma că a fost “ok” , scanandu-se datele biometrice ale retinei. Între timp când persoana se apropie cu fața de dispozitiv, un imprimator va pune semnul cu 666 pe frunte, astfel încât nici nu vei simți.
    Lângă aparat, sau în cadrul acestuia, este un locaș pentru a preleva datele biometrice de pe amprente. Locașul va fi adaptat pentru mâna dreaptă, astfel încât atunci când ai introdus mâna în dispozitiv se va imprima 666 la încheietura mâinii astfel încât când vei obține acel Green Pass persoană va fi pecetluita.
    Aparatul va fi autonom și va folosi tehnologie AI pentru că oamenii să nu poată influența funcționarea acestui aparat.
    Pe viitor nimeni nu va mai putea circula fără acest Green Pass. Cei care îl vor deține, vor fi privilegiați și vor face tot ceea ce făceau și înainte, iar cei care nu vor deține acest card, vor fi excluși din societate. Aceștia vor fi un “paria” și nu va avea acces la nimic.
    La început va fi opțional, dar curând acest card va fi nelipsit, mai ales pe fondul dispariției banilor cash și a controlului digital și climatic. Atunci acest card va deveni actul internațional de identitate și va deveni obligatoriu. Pentru impunerea acestui card se va trece la echipe de intervenție pe străzi, unde dacă cineva care nu va avea asupra sa acest card, va fi supus cu forța la a-și face unul. Aceste echipe de intervenție vor avea autospeciale care va face posibil punerea semnului pe loc. Aceștia vor scana toate persoanele în filtrele pe care le vor face. Toți indivizii care vor forma aceste echipe, nu vor fi oameni, aceștia vor fi “zombi” (din cei transformați).
    Aparatul nu va emite cardul celor nevaccinati! Dar există posibilitatea vaccinării, totodată cu introducerea mâinii drepte în dispozitivul alăturat, astfel că persoana va primi și vaccinul odată cu cardul.
    Semnul nu va fi vizibil de la inceput, dar cu timpul acesta va lumina ca un ceas cu cifre verzi luminiscente.
    La început cei însemnați vor purta șepci, ori breton, iar mâinile le vor acoperi cu mânecile de la îmbrăcăminte. După o vreme văzând că aproape toți vor avea semnul, oamenii nu se vor mai rușina și vor purta semnul la vedere. Acești însemnați, la început vor mai fi oameni, până ce tehnologia vaccinului se va cupla cu semnul, dar când se va întâmpla ca această tehnologie să fie conectată în stadiul final, atunci corpul transformat va exorciza sufletul din corp și persoana însemnată va fi un simplu recipient, care va aștepta un suflet pereche să preia acest corp.
    Toată tehnologia implantată în corpul oamenilor, va fi demonica. Ea va transforma corpul uman într-un corp hibrid, care se va potrivi sufletului de demon. Astfel că demonii vor ieși din iad și vor prelua corpurile oamenilor.
    Nimeni până acum nu și-a pus întrebarea de ce au nevoie demonii de corpurile oamenilor, pentru ca până acum nu realiza că este posibil așa ceva, dar demonii au creat o tehnologie unică prin care vor transforma ” înălțarea ” în trup a omului și o va produce tehnologic. Astfel corpurile celor însemnați se vor transforma devenind nemuritoare și vor fi folosite de demoni în lupta cu Hristos, de la Armaghedon. Demonii nu pot lupta cu Hristos în duh, dar în corpuri de oameni transformați, vor forma o armată de temut.
    Cei care credeți că vaccinații nu au comis un mare păcat, vă înșelați amarnic! Vaccinații și-au lepădat liberul arbitru odată cu acceptare vaccinului. Toate acele hârtii semnate, de acord cu vaccinul, au fost, renunțarea la liberul arbitru. Nu numai atât! Cei vaccinați, prin serul introdus au pierdut și controlul de a refuza semnul, iar prin tehnologie vor pute fi controlați. Așa că toți vaccinații vor fi primii la cozile acestor aparate de eliberat carduri. Ei vor primi comenzi de la Stăpânul lor ( Satan) ca să se ducă la aceste aparate.
    De aceea Dumnezeu a urât atât de mult semnul Fiarei, pentru că cel care renunță la corpul său și-l va da demonilor, va ajuta la construirea armatei demonilor.
    Cei nevaccinati și nepecetluiți vor avea persecuții inimaginabile. Toți cei însemnați vor porni împotriva lor. Aceștia la început va face tot posibilul ca să-şi convingă apropiații să accepte vaccinul și cardul, după un timp, mulți se vor lepăda de tot și vor fugi prin păduri și prin pustiități, aceștia se vor constitui în grupuri mici, formând comunități. Toți aceia care vor pleca, vor fi protejați de îngeri, ei vor fi nevăzuți pentru ochii celor însemnați. În aceste timpuri se vor desfășura cei șapte ani de pedepse apocaliptice, care se pare, că deja au început.
    Venirea așa-zișilor extratereștrii va juca un rol decisiv în aceste timpuri. Aceștia nu sunt decât demoni, care vor veni în fața oamenilor ca salvatorii Pământului. Ei se vor da drept apărătorii pământului și vor spune că au venit într-un moment crucial pentru a salva Pământul de o invazie a unui extraterestru rău, prezentând pe Hristos și armatele de îngeri ca fiind extratereștrii invadatori. Ei vor purta război în Cer și pe pământ cu aceștia și Arhanghelii Mihail și Gavril îi va învinge și îi va trimite pe pământ.
    Toate aceste înșelari au fost posibile cu ajutorul educației din școli, mass-media și toate filmele. Ne-au educat să credem că trăim pe un pământ sferic care se plimbă printr-un univers plin de planete cu civilizații extraterestre care pot fi …și rele. De aceea prin educarea noastră s-a clădit un concept futuristic neadevărat, dar care îi va ajuta ca să ascundă venirea lui Hristos ca fiind a unor extratereștrii. Pământul nu este nici sferic și nici nu se plimbă bezmetic prin așa-zisul “univers”, el este static și este un habitat construit de Dumnezeu, ca noi oamenii să ne dezvoltăm spiritual și nu material până ce evoluția noastră va atinge un apogeu care va transforma corpul muritor, într-unul nemuritor. Suntem prima etapă de dezvoltare și dacă nu alegem corect, sufletul nostru nu va putea fi indumnezeit și va fi atras de focul veșnic care se află în interiorul acestui habitat, numit Pământ.
    Așa că aveți grijă! Dacă doriți să evoluați, nu vă vaccinați! Nu primiți cardul Green Pass și nici un act biometric. Fiți stăpânii voștrii și Dumnezeu vă v-a răsplăti înmiit.
    Aceste vremuri sunt foarte speciale! Acum se alege grâul de neghină. Dumnezeu a urât atât de mult acest semn încât cei care nu-l vor lua și vor fi sacrificați, vor primi imediat ce Hristos va veni, viața veșnică. Aceștia vor fi inviați și vor fi făcuți mari preoți ai lui Hristos și ai lui Dumnezeu. Ei vor locui cu Hristos și cu Dumnezeu și vor fi mai sfinți decât sfinții din ceruri. Cei care ați înțeles aceste lucruri, transmiteți-le tuturor fraților voștrii.
    Cel ce mărturiseşte acestea zice Amin! Vino, Doamne Iisuse!
    Harul Domnului Iisus Hristos, cu voi cu toţi! Amin.

  3. Secuii n-au fost, nu sunt și nu vor fi maghiari niciodată.Sunt un neam așezat în curbura interioara a Carpaților, care în toată istoria lor au fost aliati cu romanii din interiorul arcului Carpat dar mai ales,cu cei din exteriorul lui.
    Secuii au fost oameni de granița, importante trupe în ostile de stransura a principiilor creștini locali impotriva Semilunii, de la Bogdan, Ștefan Vodă, Vlad Basarab, pana la Mihai Bravu și Bathory și polonezii. De câte ori s-au aliat cu ungurii(întotdeauna minoritari între Tisa și Carpati),secuii au fost trădați de unguri și măcelăriți de imperiali de la Becs-Viana.Singurele alianțe benefice pentru neamul lor au fost cu romanii !
    Respect pentru romani, respect pentru secui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button