X

Trump câştigă alegerile primare republicane din Carolina de Sud

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Donald Trump a câştigat alegerile primare republicane din Carolina de Sud.  Victoria obţinută chiar în statul de origine al contracandidatei sale îi consolidează poziţia lui Trump. Totuşi, rivala Nikki Haley susţine că „nu renunţă la luptă”.

Fostul preşedinte a intrat în alegerile primare deţinând un avantaj uriaş în sondaje şi sprijinul principalilor republicani ai statului, potrivit Sky News.

Rezultatul îi va consolida şi mai mult poziţia, Trump având şanse din ce în ce mai mari să fie din nou candidatul republicanilor pentru funcţia de preşedinte al SUA.

Trump a obţinut sâmbătă în Carolina de Sud a patra victorie consecutivă în alegerile primare republicane după succesul din Iowa, Nevada şi New Hampshire.

Învingătorul din cursa republicană se va bate în alegerile prezidenţiale cu candidatul democraţilor. Probabil, acesta va fi preşedintele în funcţie Joe Biden.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Comportamentul psihopat al contra-candidatei lui Trump, kinky haley, ne dovedește încă o dată – dacă mai era nevoie – că acești globaliști sunt DE FAPT niște extremiști periculoși pentru întreaga planetă care nu vor renunța sub nici o formă la agenda lor satanistă, cu nici un preț. Li s-au dat și li se dau toate șansele să-și negocieze o ”ieșire din scenă” decentă, dar ei refuză cu încăpățânare prelungind starea de război global și mărind numărul krimelor de tot felul în fiecare zi. Și pentru aceasta vor trebui judecați și condamnați în consecință, iar pedepsele vor trebui să fie cele mai aspre cu putință. PENTRU TOȚI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE