X

Musk: Rutte nu are dreptul legal de a semna un tratat de securitate cu Ucraina care să prevadă sprijin militar și financiar timp de 10 ani

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Omul de afaceri american Elon Musk a declarat că premierul olandez în exercițiu Mark Rutte nu are dreptul legal de a semna un tratat de securitate cu Ucraina, care să prevadă sprijin militar și financiar timp de zece ani. 

Așa a răspuns antreprenorul unei postări a comentatorului politic Eva Vlaardingerbroek pe rețeaua de socializare X cu privire la acordul Țărilor de Jos cu Ucraina privind asistența militară timp de zece ani. Comentatorul a remarcat că „opinia poporului olandez” nu a fost întrebată cu privire la această decizie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE