X

„Grecia ne-a dat o lecție de democrație, anume că biserica nu are ce căuta în politică”. Cum este promovată ideologia LGBT în presa românească de către „jurnaliști” activiști

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Biserica nu are ce căuta în politică, iar Grecia a înțeles acest lucru și în Parlament s-a votat pentru căsătoriile și adopțiile gay, spune Antonella Lerca, lucrător sexual transgender, într-un interviu realizat, pentru DCNews, de Alexandru Negrici, fost voluntar în cadrul MozaiQ, asociație care reprezintă drepturile persoanelor LGBT din România. 

„Am citit știrea cu bucurie, chiar noaptea când a dat-o Reuters. Mă bucură faptul că o biserică ortodoxă, care avea la un moment dat foarte multă putere politică, la fel ca în România, într-un final nu s-a mai băgat în deciziile cetățenești. Noi trebuie să înțelegem lucrul ăsta! Grecia ne-a dat o lecție de democrație, și anume că biserica n-are ce căuta în politică și nu poate dicta drepturile cetățenești. Biserica trebuie să își cunoască locul în societate și în țară. Biserica nu e nimic mai mult decât un cult și nu trebuie lăsată să profite. Grecia a înțeles acest lucru și iată că s-a votat, în mod copleșitor, în parlament, pentru căsătoriile și adopțiile gay.

E un exemplu pentru România, chiar dacă o să îmi sară toată lumea în cap. Dacă rămânem în epoca de piatră nu ne va rezolva nimeni problemele financiare, de sănătate și așa mai departe. Reveniți-vă, suntem în 2024!”, spune Antonella Lerca.

Un astfel de mesaj nu este o excepție pentru articolele semnate de Alexandru Negrici, dimpotrivă. În urmă cu doar câteva zile, Alexandru Negrici realiza un interviu cu Vlad Viski, directorul executiv al Asociației MozaiQ, în care s-a vorbit despre importanța legalizării parteneriatului civil, propaganda ajungând până la a spune că „România pierde între două și trei miliarde de euro anual pentru că nu are incluziune LGBT”. Bineînțeles că un nou Referendum pentru familie a fost prezentat ca un demers riscant, inutil și costisitor.

Nu o să distribuim aici toate articolele de propagandă LGBT semnate de Alexandru Negrici, ele fiind disponibile pe site-ul DCNews, și nici nu contestăm dreptul vreunei persoane, fie activist sau jurnalist, la liberă exprimare. Ne dorim însă ca și presa conservatoare să beneficieze de libertatea de exprimare, fără să fie etichetată și pusă la colt pentru orice articol care deranjează narativa oficială.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Acești indivizi nu sunt jurnaliști ci agenți sub acoperire ai iluminatilor, ai Agendei de instaurare a NOM, cu misiunea de a distruge creștinismul, statele naționale și popoarele creștine.

  2. Grecia este ultima țară din Europa în care Biserica Ortodoxă este biserică de stat, nu stat în stat ca în URSS și țările ocupate de aceasta, sau separate de stat ca în occident. Ori ca Biserică de stat, canoanele sale și dreptul religios sunt incompatibile cu legile antiumane care aparțin culturii morții, așadar ar trebui să le denunțe și să-i excomunice pe toți politicienii și ONG-iștii care au susținut-o(cei care nu sunt jidani, desigur), în final separându-se de stat. Numai că bolșevismul albastru adus de ocupația americană și-a făcut treaba și în privința bisericii, iar protocoalele secrete pentru distrugerea ortodoxiei se dovedesc adevărate.

  3. Păi dacă tot sunteți voi atât de corecți, publicați și comentariile care nu se înscriu în narativa oficială conservatoare. Cele care îndrăznesc să atingă cu o floare partidul pe care îl promovați fățiș, AUR. Sau pe cele care nu ridică în slăvi ciorba reîncălzită numită referendum. Sau libertatea de exprimare nu este pentru toată lumea, ci doar pentru propaganda conservatoare? Vă deranjează opiniile contrare? Doar dictatorii nu suportă alte păreri.

    1. Dictatorii sunteți voi, noua turmă marxist globalistă! Pe voi nu că vă deranjează părerile normale (pe care le încadrați imediat la extrema dreaptă), ci faceți efectiv spume la gură de atâta ură că oamenii nu vor și pace să spună părinte 1 și 2 ci “mamă” și “tată”.
      Medici și oameni de știință care mai îndrăznesc să spună Adevărul, acela că homosexualitatea este o boală psihică, au ajuns să fie persecutați și ostracizați.
      Partide anti-românești și anti-creștine ca USR se declară de “Dreapta”, promovând cu bună știință tezele originale ale bolșevismului iudeo-sovietic: distrugerea familiei normale, prigonirea creștin ortodocșilor, promovarea și încurajarea homosexualității.
      Oricum știu că ești un troll. Armata de tastatură a USR-ului (din ce în ce mai subțire, că de, s-a săturat și boșorogul de Șoros să tot bage bani în ong-urile și media de stânga, fără succes).

    2. Da!..subscriu! Ortodoxinfo.ro a devenit agent electoral pentru AUR! Orice comentariu care e cat de putin critic la adresa AUR sau a lui G. Simion nu este publicat. Cred ca administratorul site-ului a primit o suma consistenta de la G.S.

  4. În “societatea” lor, Biserica nu are loc. Ba poate are, doar dacă se “conformează”. Pentru că “ei” nu se rușinează de păcatul lor, ci vor sa-l săvârșească nu “în privat”, ci cu binecuvântarea statului, și dacă s-ar putea și a Bisericii. Nu le e suficient că sunt anormali, ne obligă și pe noi, ceilalți să-i considerăm normali.

  5. Ce ar zice “societatea” aia numita “lgbt-qxyz+/-” daca am reintroduce Art. 200??? Pai, daca e viata intima, asa sa si ramana! Ce e intre ei, intre ei sa ramana!!! NU vrem sa-i vedem in public cum se “iubesc” acesti trogloditi, si mai ales, cui si carui scop “serveste” aflarea acestor silnicii de catre minori??? Eu unul, ma declar si-mi ASUM calitatea de DUSMAN de MOARTE al “elgebetismului”!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button