X

PSD si PNL au decis sa fure impreuna si pe viitor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

PSD si PNL au decis sa fure impreuna si pe viitor.  Ciuca si Ciolacu comaseaza si alegerile si listele, dar doar pentru europarlamentare. Lista comuna va fi deschisa de o femeie independenta neprecizata inca. (O fi Maia? La asa partide, cea mai potrivita ar fi Codruta.) Fara greturi doctrinare, ambele formatiuni au votat cu o larga majoritate cumetria.

Calendarul nu e inca batut in cuie, dar ar putea arata asa:

9 iunie alegeri locale intr-un singur tur (unde probabil blatul va consta in a nu-si concura fiefurile)

In aceeasi zi, europarlamentare cu lista comuna

8 si 22 septembrie prezidentiale in doua tururi

8 decembrie parlamentare

Ciuca sustine ca doar astfel “pot opri valul extremist”. Nu stiu ce simulari au facut, dar prin alianta respectiva pare mai plauzibil sa indrepte o parte din alegatorii PNL spre polul creat de USR si o parte din alegatorii PSD spre AUR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Inseamna ca, de-acum incolo sobolanii astia n-o sa mai fure doar cu stanga sau cu dreapta(conform doctrinelor lor), ci cu ambele maini deodata, adica fara numar!

  2. Alegeri pe 8 septembrie de Nasterea Maicii Domnului? Unde va ajunge tara noastra? Mai avem ceva sfant? Doamne Iisuse Hristoase si Maicuta Domnului, iertati-ne!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button