X

Ucraina mulţumeşte României pentru cele „15 convoaie militare trimise”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România a trimis Ucrainei 15 convoaie cu ajutoare militare şi va ajuta la antrenarea piloţilor ucraineni pe avioane F-16, informează Centrul pentru Comunicare Strategică, o organizaţie oficială a guvernului ucrainean pentru combaterea dezinformării, care a publicat pe X un videoclip de mulţumire la adresa României.

„Nu doar graniţa comună, ci şi istoria comună dintre România şi Ucraina reprezintă fundamentul parteneriatului nostru de o viaţă.  Le mulţumim prietenilor noştri români pentru că ne-au fost alături încă de la început în lupta împotriva tiraniei”, este mesajul postat de Stratcom Center pe X.

„Ucraina vă va susţine întotdeauna”, le promit românilor ucrainenii.

În videoclipul care însoţeşte mesajul sunt imagini de la demonstraţii pro-ucrainene din România, de la întâlniri ale preşedinţilor Klaus Iohannis şi Volodimir Zelenski în timp ce-şi dau mâna. Acestea alternează cu „cartoane” pe care scrie în limba engleză: „România este unul dintre cei mai apropiaţi vecini ai noştri şi unul dintre partenerii care ne-au susţinut cel mai mult”, „România a trimis Ucrainei 15 pachete de ajutor militar”, „Ne va antrena piloţii pe noile avioane F-16”. Sunt prezentate, de asemenea, imagini cu vehicule militare şi cu sisteme de rachete antiariene.

Apar, de asemenea, imagini din februarie 2024 cu refugiaţi, Stratcom reamintind: „România a găzduit zeci de mii de refugiaţi”.

„Ucraina nu va uita niciodată generozitatea vecinului nostru. Mulţumesc, România”, se spune în mesajul de final al videoclipului.

România nu a dezvăluit public ce ajutor militar exact a trimis Ucrainei, ceea ce a dat naştere unor dezbateri şi controverse.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Ucrainienii confirma astfel, 3 actiuni de inalta tradare initiate de bestiile si slugoii din fruntea Romaniei:
  1. falimentarea bugetului national, prin cumpararea masiva de arme de la americani, la preturi de platina, si apoi donate Ucrainei;
  2 ne-au pus drept tinta legitima in fatza Rusiei, prin antrenarea pilotilor ucrainieni si decolarea de e teritoriul Romaniei a avioanelor F16 cu care ucrainienii vor ataca Rusia;
  3. ne-au pus in fatza faptului implinit, mergand pe sest si neconsultand sub nici o forma poporul suveran.
  Pt toate aceste masuri de cea mai inalta tradare, doar o simpla pedeapsa capitala prin aducerea acestor bestii dambovitene in fatza plutonului de executie(atunci cand va fi posibil), mi s-ar parea o sentinta extrem de usoara!

 2. ,, „Ucraina vă va susţine întotdeauna”, le promit românilor ucrainenii.”
  CE FACETI CU ROMANII DIN BUCOVINA SI CELELALTE TINUTURI LOCUITE DE ROMANI?
  Mincinosilor, desfiintati tot cei romanesc (impreuna cu tradatorii nostri din Romania) si spuneti ca ne sustineti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button