X

România a fost negociată cândva pe un șervețel, între Churchill și Stalin. Nu trebuie să mai ajungem în această situație. Trebuie să ne apărăm suveranitatea și interesul național

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România nu trebuie să mai fie negociată niciodată, așa cum s-a mai întâmplat în trecut, însă pentru ca acest lucru să fie posibil trebuie să apărăm suveranitatea și interesul național, a declarat, sâmbătă, la Călărași, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

Potrivit liderului AUR, este esențial ca, la alegerile din acest an, România să trimită patrioți, atât la Bruxelles, cât și în Parlamentul național.

„România a fost negociată cândva pe un șervețel, între Churchill și Stalin. Nu trebuie să mai ajungem în situația de a fi negociați, ci trebuie să ne apărăm drepturile și libertățile, suveranitatea, interesul național. Acest lucru este posibil doar dacă la Bruxelles și în Parlamentul României vor fi aleși patrioți.

Noi, AUR, vrem ca România să rămână în Uniunea Europeană pentru că vocația noastră este europeană – geografic, istoric, cultural. Suntem europeni și nimeni nu ne poate spune altceva. Vom fi în Uniunea Europeană alături de ceilalți conservatori din celelalte state europene și vom aduce Uniunea acolo unde trebuie să fie și așa cum au gândit-o fondatorii ei: o alianță de națiuni suverane,  puternice, care au la temelia lor creștinismul și care vor conlucra pentru prosperitate și pace în Europa”, a spus Claudiu Târziu.

Pe de altă parte, a avertizat Claudiu Târziu, actuala majoritate guvernamentală intenționează să vicieze și să falsifice rezultatele alegerilor prin proiectata comasare a scrutinelor europarlamentare cu localele.

„România poate să-și aleagă acum un alt drum, inclusiv la nivel european. Nu!, Nu ieșind din Uniunea Europeană, așa cum susțin astăzi adevărații dușmani ai românilor. Un nou drum în Uniunea Europeană, cu demnitate, cu fermitate, cu dibăcie și printr-o rețea de relații internaționale pe sistem conservator. Noi, AUR, putem face asta, cu o singură condiție: românii să fie lăsați să aleagă liber și neviciat prin vot. Guvernanții știu bine aceste lucruri și tocmai de aceea încearcă să împiedice alegerile libere, neviciate. Acesta este motivul pentru care PSD și PNL plănuiesc să comaseze alegerile europene cu localele”, a afirmat, sâmbătă, la Călărași, Claudiu Târziu, în discursul rostit cu prilejul lansării candidaților AUR la europenele din luna iunie.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button