X

Orice stat care vrea să-și păstreze INTEGRITATEA și SUVERANITATEA trebuie să aibă o armată mare, bine antrenată și bine dotată

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Șeful Armatei, gen.  Vlad Gheorghiță, a spus un lucru de bun simț atunci când a declarat că România trebuie să capete o capacitate de apărare mai mare, deoarece orice stat care vrea să-și păstreze integritatea și suveranitatea trebuie să aibă o armată mare, bine antrenată și bine dotată, a transmis, marți, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Comentariul liderului AUR a venit în contextul declarațiilor făcute, recent, de gen. Vlad Gheorghiță, într-un interviu pentru Europa Liberă, pe tema pregătirii României pentru apărarea țării.

„Șeful Armatei, gen. Vlad Gheorghiță, a spus un lucru de bun simț: România trebuie să capete o capacitate de apărare mai mare. Tot felul de politruci și de propagandiști ieftini au început imediat să-l acuze că panichează lumea.

Adevărul este că orice stat care vrea să-și păstreze integritatea și suveranitatea trebuie să aibă o armată mare, bine antrenată și bine dotată.

Un exemplu la îndemână: Elveția, care numai așa își asigură și statutul de neutralitate.

În România ultimilor 34 de ani, s-a procedat taman pe dos: armata a fost redusă numeric, slab înzestrată și pregătită în consecință. Această realitate nu este doar consecința incompetenței guvernărilor care s-au succedat, ci rezultatul planului de decontrucție a statului român.

În fața urgenței reconstrucției statului, pornind de la restaurarea instituțiilor lui, între care și Armata, declarația generalului Gheorghiță este una chiar timidă”, a transmis, marți, pe Facebook, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. ,,Șeful Armatei, gen. Vlad Gheorghiță, a spus un lucru de bun simț atunci când a declarat că România trebuie să capete o capacitate de apărare mai mare, deoarece orice stat care vrea să-și păstreze integritatea și suveranitatea trebuie să aibă o armată mare, bine antrenată și bine dotată,,.
    Numai ca Romania NU MAI ESTE STAT SUVERAN si INDEPENDENT. Romania este colonie si atunci nu poate avea o armata proprie, deoarece, daca ar fi asa, atunci armata ar lupta impotriva colonizatorilor si tradatorilor. Atunci sa fie atenti ce cer, pentru ca dorinta de aparare se transforma in dorinta de eliberare si nu-i va conveni actualei conduceri a coloniei.

      1. Dar nu putem pentru ca Gheorghita ne trimite pe frontu de est sa fim macelariti in timp un mare lider de partid da cetatenie la 800.000 de straini.

      2. Pai, daca e colonie , Romania nu are suveranitate. Se lupta pentru eliberarea ei si atunci armata nu poate fi condusa de actuala putere.

  2. InfoPlaneta:pe telegram
    ✍️ EDITORIAL INFO PLANETA

    Partea I – Sistemul este in fibrilații! Partenerii strategici presează puternic și cer explicații de ce România nu este gata să spună “prezent” la pregătirile războiului cu Rusia. Presa sistemului nu mai știe ce să facă: a scos de la naftalină toată propaganda anti-rusească, pe care o dosise pe vremea lui Iliescu-Nastase. Acoperiții din media se folosesc chiar și de figuri populare printre români, alea care până mai ieri fuseseră interzise la difuzare de Institutul Wiesel, fiindcă erau considerate anti-semite. Dar, dacă e război – merge…, ca și în Ucraina – atâta vreme cât proștii luptă pentru noi, pot să se creadă orice, nu ne interesează. și uite-așa l-am revăzut cu drag, pe al nostru Petre Țutea la tv. Nu, nu era difuzat cu declarațiile sale pro-legionare, unde afirma că :”românul absolut este legionar, fiindcă dintre toți românii, legionarii au fost singurii care au luptat cu arma în mână și cei care nu aveau cuvantul glumă în dicționar atunci când venea vorba de dușmanii neamului românesc – adică, de bolsevici. Asta zicea nea Petrache Țuțea, Domnul să-l odihnească în împărăția sa, însă nu cu asta s-au folosit de el acești trădători din presă ce slujesc copiii și nepoții acelor bolșevici ce au exterminat elitele neamului românesc. Nu! Ci s-au folosit de Țuțea pentru a convinge românii ce necesar este să fim pregătiți să luptăm cu rușii aia care, acum, din nou, sunt răii pământului, deși până mai ieri erau buni, iar occidentul făcea afaceri cu ei pe spatele nostru. În fine, e zbatere mare să fim convinși că va trebui să luptâm pentru ei, iar dacă nu se poate altfel, chiar amenințați și intimidați ca să ascultăm de stăpânire. Fiindcă, nu-i așa!? – de când a venit stăpânirea asta pe tancurile sovietice ar fi trebuit să ne intre în cap până acum ceea ce tot ne-au picurat, și anume că: stăpânirea veghează mereu pentru noi și are grijă să nu cumva să ni întâmple ceva… Adică, să nu cumva să ne trezim și să vrem să fim de capul nostru și să vedem ce bine ne este fără ei. Insă, acum presiunea se pune pe cei din țară, fiindcă, între timp, o mare parte din populație, și mai ales aia de care sunt ei interesați, a plecat, sătulă de batjocura și asuprirea acestui regim de demenți și bolnavi psihici. E adevărat, au mai încercat ei intimidări și aluzii cu pușcăria la românii din străinătate, dar la oameni care au gustat libertatea și între timp au făcut și ceva parale, e mai greu să funcționeze amenințările astea de infractori ordinari, că atitudine de stat nu e, oricum am lua-o. Nici Ucraina nu și-a permis să-i amenințe pe cei plecați. Dar, “ai noștri” sunt mai nenorociți decât cei din Ucraina, credeți-mă! Și uite așa s-au pus pe capul bieților români rămași acasă, că, doar-doar, i-or păcăli pe ei cu armata.

    Partea II – Toate astea arată că Sistemul e total rupt de realitate, mult mai rupt de realitate decât în 89… Politrucii de la București, meșteri doar în manipulare, țepe, combinații și spolierea populației, nu au fost capabili să creeze o țară care să poate oferi, asemenea Poloniei, spre exemplu, un vector real și semnificativ din punct de vedere militar pentru NATO. Sistemul de putere din România, fiind profund corupt și compus din indivizi cu vocație de infractori, cultivată din generație în generație, este incapabil să articuleze o viziune despre un stat viabil, puternic și durabil. Iar asta a creat o mare problemă alianței anti-Rusia. Și, fiți siguri că neintenționat. Lichelele de pe Dâmbovița sunt incapabile de fronde sau pivotări ante-factuale, darămite de gesturi istorice. Banda de infractori fără de țară din fruntea statului este specializată pe combinații sigure, indiferent de costurile colaterale: vezi 23 august sau 22 decembrie. Nu se riscă ei niciodată să fie jucători, căci ei sunt eminamente impostori. Slugi viclene prin definiție, hoți și profitori prin structură, șleahta asta cocoțată la vârful statului român de aproape 100 de ani, dă astăzi din colț în colț și nu știe cum să scoată cămașa în fața stăpânilor, fiindcă nu și-au făcut temele… Și nu pentru că le-ar fi pasat de România sau de români, ci pentru că, în nemernicia lor, au ajuns atât de departe încât au crezut că totul merge de la sine și că, așa cum au făcut mereu ce au vrut cu noi, și de data asta le va fi floare la ureche să ne păcălească să ne tragem bocancii în picioare și să plecăm iute și cuminți în tranșee. De aia au montat din nou butaforia patriotardă și au dat drumul la propaganda – că la d’astea sunt maeștrii… Amintiti-vă de Cântarea României și toată minciuna nesimțită despre cele mai înalte culmi bla bla bla, pe care ne-o băgau pe gât într-o țară care îngheța de frig, ghiorlăia de foame și orbecăia pe întuneric. Așadar, au pornit prima fază a prostelii: cu vrăjeala. Apoi, fiindcă nu a mers, au trecut la etapa a doua: înfricoșarea! Pe sistemul: dacă nu se execută de bună voie, o s-o facă de frică! Ca doar au experiență și a văzut că a mai funcționat. Amintiți-vă – “…trebuie să-l ținem pe Iliescu la putere că altfel ne iau ungurii Ardealul” sau “dacă nu suntem de accord să vindem la străini, nu ne vor primi în UE” sau “ daca nu acceptăm scut la Deveselul, vom fi la mâna rușilor” etc. Suntem un popor abuzat, și traumatizat de o putere care ne-a ținut mereu sub șantaj cu amenințare, ca să ne determine cu forța să facem ce doresc ei. Că așa procedează un stat, democratic și civilizat, cu cetățenii lui…

    Partea III – Disprețul pe care sistemul de putere din România îl are față de popor este atât de adânc, încât crede că întotdeauna le va merge orice cu prostimea, adică noi. Iată că nu e așa. Sau mai bine zis, că nu mai e așa. Fiindcă, între timp, destui am ieșit din situația de șantaj care ne ținea captivi mofturilor lor deșănțate. Astăzi, reacțiile oamenilor la încercările sistemului de a ne convinge că trebuie să ne înrolăm în armată sunt vehemente. Și merg de la a-i invita pe politicieni și securiști să fie ei primii, acolo, în linia întâi, până la amenințări directe că, o dată ce poporul va fi în posesia armelor, apoi sistemul va fi considerat dușmanul numărul unu și oameni îl vor ataca fără ezitare. În situația asta, cum să convingi poporul să intre în rândurile a ceva ce s-a dovedit că nu apără poporul și de unde se pleacă zi de zi pe capete!? Sistemul de putere din România s-a zvârlit în furtuna perfectă și încă nu-și dă seama de asta. Acesta este începutul sfârșitului acestei povești grotești numite “Perioada tiraniei bolșevicilor evrei asupra poporului român – o încercare de exterminare eșuată”. Căci așa va rămâne în istorie.
    Acum, lucrurile astea se știu peste tot. Trădătorii de la București au tot încercat să ascundă această realitate și să o cosmetizeze, atât cât au putut, în fața partenerului strategic. Apoi, au găsit explicații și și-au luat angajamente. Iar acum, au intrat în panică și amenință, din nou, poporul… Fiindcă, am fost cu toții martori cum, la televiziunile lor, după ce au încercat să ne prostească cu vorba bună, au trecut la amenințări cu Curtea marțială și pușcăria etc. Stăpânii sunt nervoși și au pus iară mâna pe bici. Curând își vor trimite cățeii cu bastoane peste noi, ca să ne ia cu arcanul… Acești asasini ai neamului românesc au ajuns în așa hal de imbecilitate, încât, gândesc că vor reuși să ne oblige să mergem să luptăm sau să ne trimitem copiii la moarte pentru ei și pentru copiii lor, și pentru averile incomensurabile lor făcute pe chinul nostru, și pentru sistemul lor criminal care ne extermină zi de zi. Acești demenți care conduc statul român nu au înțeles că s-a trecut demult o linie roșie și că nu mai merge cu noi nimic, nici măcar teroare, de care sunt obișnuiți să uzeze atunci când noi, prostimea, dăm semn că nu mai vrem jugul lor. Oricât au încercat să ne prostească, să ne impună variantele lor asupra a ceea ce trăim, tot mai mulți români și-au dat seama că ceea ce se întâmplă cu țara noastră de 34 de ani nu poate fi nici explicat și nici scuzat, ci că e vorba, pur si simplu, de intenții criminale și de un sistem de stat mafiot care distruge țara și extermină pe români. Iar, din acest punct totul s-a terminat pentru ei, pentru călăii noștri. Fiindcă, odată ce omul își dă seama că nu mai are nicio șansă cu acest sistem, că oricâte compromisuri ar face și oricât s-ar sacrifica pentru el, e degeaba, apoi, totul e gata… Iar asta s-a văzut atunci când MILIOANE de români au ales să plece în bejenie decât să mai trăiască sub această stăpânire criminală. Pentru prima dată în istoria noastră am devenit migratori, din cauza liftelor care au pus mâna pe țară și care ne-au făcut viața un iad. Acum, oare ce-i face să creadă pe acești diavoli care ne chinuiesc că ne vor mai putea forța la ceva!? Și cum de mai îndrăznesc ca după ce ne-au nenorocit străbunicii, bunicii, părinții și pe noi înșine, să ni-i ceară acum și pe copiii noștri!?
    NICIODATĂ! Ați omorât destule generații pentru interesele voastre bolnave, până aici! Ne-ați ținut în frică și sărăcie, ca să ne controlați. Ne-ați luat totul, de am ajuns străini în propria țară, și acum ne cereți și copiii!? Ca să ce, să vă apere familiile voastre de mafioți patologici și averile voastre blestemate, și să piară și ultima generație de români!? Ca să ne stingeți neamul!??

    Partea IV – Apoi, aiasta nu se poate! Vom face, fiecare dintre noi totul, și când spunem totul chiar ne referim la orice, ca să ne protejăm copiii! Viețile noastre sunt ultimele pe care le-ați distrus și chinuit. Iar dacă va fi nevoie să murim pentru asta, o vom face, dar nu cum și unde vreți voi prin transeele unui război care nu e al nostru, ci cu voi de gât, la propriu!”

  3. Poate primim din israel vreo 10 bombe nuclearedrept mostra, ca material radioactiv am avea in tara sa ne facem si noi 100-200 asa.

  4. Stapanii nostri stiu cum sa ne puna sa luptam pt ei, ne zic ca luptam pt suveranitate. Oricum ei nu mai pleaca decat formal, guvernul e al lor, banii sunt ai lor.

  5. Parintele Arsenie Boca:

    “Mă, întoarceţi-vă la Dumnezeu căci calul roşu bate la uşile Răsăritului. Dar să nu vă întristaţi că de acolo vine mântuirea. Prigoana vine din Apus”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button